Evet düşündüğüm tür Filipinlerde bulunuyormuş. Solenopsis geminata tahminim. Bunlar istilacı ateş karıncaları olarak geçerler. Beslemek...Çok haklısın ama benim telefon redmi 12 pro ben kamerayı kırdım. Olay şöyle oldu ben daha yeni başladım krinca klonisine 5 gündür arıyorum ve bulamadım bugün öğlen yağmur yağdı ve akşamda ben marketteyken market buzdolabı cami yaş olduğu için 5 6 kanatlı karınca yapıştı ben tabi az anlıyordum . Sonra ben almadım bile yere düşüler 2 3 saat sonra yerde aynı bu karıncalar yürüyordu ve kanatları yere dusumus kendim gördüm . Ve sosyal medyadan biki bana ulaştı bunların istilacı tür olduğunu Türkiye'de yasak olduğunu söyledi . Bende bunları siringanin içine koydum 5 aded . Ha filipinlerdeyim .
Başka fotoğraflar atmalısınız.Asya ülkesinden bir çeşit kraliçe karınca buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 43320
Evet düşündüğüm tür Filipinlerde bulunuyormuş. Solenopsis geminata tahminim. Bunlar istilacı ateş karıncaları olarak geçerler. Beslemek istiyorsanız alabilirsiniz. Filipinlerde çok daha güzel türler bulunmakta biraz inceledim. Bu aylarda daha fazla güzel türde bulabilirsiniz bol bol arama yapın.Çok haklısın ama benim telefon redmi 12 pro ben kamerayı kırdım. Olay şöyle oldu ben daha yeni başladım krinca klonisine 5 gündür arıyorum ve bulamadım bugün öğlen yağmur yağdı ve akşamda ben marketteyken market buzdolabı cami yaş olduğu için 5 6 kanatlı karınca yapıştı ben tabi az anlıyordum . Sonra ben almadım bile yere düşüler 2 3 saat sonra yerde aynı bu karıncalar yürüyordu ve kanatları yere dusumus kendim gördüm . Ve sosyal medyadan biki bana ulaştı bunların istilacı tür olduğunu Türkiye'de yasak olduğunu söyledi . Bende bunları siringanin içine koydum 5 aded . Ha filipinlerdeyim .
Yeni başlayan birisi için önerilebilecek bir tür değil. Antscanadanın paylaşmış olduğu videolar var belki onları inceleyebilirsiniz.Karınca cifligim Youtube vidiosu sayesinde nasıl kraliçe karınca ayırt edilir öğrendim . Bakacağım
Zor mu acaba bakımı bunun ilk kolon kuruyorum ve bunu buldum 5 tane
Kraliçeyi canlı yem ile mi beslemeliyim ? CPT canlı yem ile beslemenin tumurtalar için sağlıklı olduğunu söylüyor ne yapmalıyım ?Yeni başlayan birisi için önerilebilecek bir tür değil. Antscanadanın paylaşmış olduğu videolar var belki onları inceleyebilirsiniz.
Hocam atacağım rehberleri okursanız size 0'dan karıncalar hakkında bilgi verecektir. Ek olarak bana da dm yoluyla ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim size. Şuanda beslemenize gerek yoktur.Kraliçeyi canlı yem ile mi beslemeliyim ? CPT canlı yem ile beslemenin tumurtalar için sağlıklı olduğunu söylüyor ne yapmalıyım ?