Pheidole bulabilirsin belki ankarada colobopsis cinsindede var ama meşelik alanlarda olurBu asker karınca hangi cinslerde vardır ? Evde beslenmeye uygun mudur ? Ankarada bulabilir miyim ???
Evde beslenir mı Ankara'da yaşıyorsan yardım eder misin (teşekkürler)Pheidole bulabilirsin belki ankarada colobopsis cinsindede var ama meşelik alanlarda olur
Malesef ankarada yaşamıyorum ama karıncaların neredeyse hepsi evde beslenir kralice bulmanız gerek sadeceEvde beslenir mı Ankara'da yaşıyorsan yardım eder misin (teşekkürler)
Kör olduğumu düşünmeyteyim köyde dahi bulamıyorumMalesef ankarada yaşamıyorum ama karıncaların neredeyse hepsi evde beslenir kralice bulmanız gerek sadece
Başlangıç için nasıldır(pheidole)Malesef ankarada yaşamıyorum ama karıncaların neredeyse hepsi evde beslenir kralice bulmanız gerek sadece
Kör değilsiniz sadece zamanına denk gelemiyosunuz,mesela şöyle örnek vereyim mayıs gibi uçuşlar patlak vermişti heryer kraliçeydi ama şuan kraliçe göremiyorumKör olduğumu düşünmeyteyim köyde dahi bulamıyorum
Bulursam yardım eder misin multiquenn falanKör değilsiniz sadece zamanına denk gelemiyosunuz,mesela şöyle örnek vereyim mayıs gibi uçuşlar patlak vermişti heryer kraliçeydi ama şuan kraliçe göremiyorum
Ayrıca pheidole başlangıç seviyesi yani bulursanız rahatlıkla bakabilirsiniz
Nasıl yaniBulursam yardım eder misin multiquenn falan
Forumdan baktım Multiquenne uygunmuş sende deneyimliye benziyorsun sence bulursam multiquenn denemeli miyim ?Nasıl yani
Birden fazla bulursan denemende fayda var hem yerden tasarruf hem koloni hızlı büyürForumdan baktım Multiquenne uygunmuş sende deneyimliye benziyorsun sence bulursam multiquenn denemeli miyim ?
Bulursam sorarım yardımın için saolBirden fazla bulursan denemende fayda var hem yerden tasarruf hem koloni hızlı büyür
Teşekkürler tür hakkında bilginiz varmıdırTaşlık alanlarda taşın altına bakmanda fayda var ya prensesleri olan bir koloni bulursun yada yuva kazmakta olan bir kraliçe
Teşekkürler reis türü seçme sebebim ülke içinde çok bilgi olmaması, asker karınca çıkaran bir tür olması, ve Multi quene uygunluk biraz deniyerek öğrenmek istiyorum (bide videolarda herkes sarı kola yazıyor sarı kola karınclara neden zararlı)Benimde bir dönem ilgimi çekmişti. Detaylı bilgiye ulaşabileceğin konuyu bıraktım hocam.Fakat ilgin olması hemen bulabileceğin anlamına gelmez,lütfen çok hevesli olma karınca bakımı sabır işidir.
Konu 'Pheidole Pallidula Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/pheidole-pallidula-bakim-rehberi.12994/
Türü o kadarda önemli değil cins bakımı aşağı yukarı böyle.(Tabi ki farklılıklar olabilir.)
~İyi hobiler hocam
Tam olarak emin değilim ama aşırı şeker veya asitle ilgisi olabilir.Te
Teşekkürler reis türü seçme sebebim ülke içinde çok bilgi olmaması, asker karınca çıkaran bir tür olması, ve Multi quene uygunluk biraz deniyerek öğrenmek istiyorum (bide videolarda herkes sarı kola yazıyor sarı kola karınclara neden zararlı)