Asker Karınca

mehmet-00

Yumurta
Üye
Bu asker karınca hangi cinslerde vardır ? Evde beslenmeye uygun mudur ? Ankarada bulabilir miyim ???

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Bu asker karınca hangi cinslerde vardır ? Evde beslenmeye uygun mudur ? Ankarada bulabilir miyim ???
Pheidole bulabilirsin belki ankarada colobopsis cinsindede var ama meşelik alanlarda olur

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kör olduğumu düşünmeyteyim köyde dahi bulamıyorum
Kör değilsiniz sadece zamanına denk gelemiyosunuz,mesela şöyle örnek vereyim mayıs gibi uçuşlar patlak vermişti heryer kraliçeydi ama şuan kraliçe göremiyorum
Ayrıca pheidole başlangıç seviyesi yani bulursanız rahatlıkla bakabilirsiniz

mehmet-00

Yumurta
Üye
Kör değilsiniz sadece zamanına denk gelemiyosunuz,mesela şöyle örnek vereyim mayıs gibi uçuşlar patlak vermişti heryer kraliçeydi ama şuan kraliçe göremiyorum
Ayrıca pheidole başlangıç seviyesi yani bulursanız rahatlıkla bakabilirsiniz
Bulursam yardım eder misin multiquenn falan

doquqn2

Yumurta
Üye
Taşlık alanlarda taşın altına bakmanda fayda var ya prensesleri olan bir koloni bulursun yada yuva kazmakta olan bir kraliçe

doquqn2

Yumurta
Üye
Benimde bir dönem ilgimi çekmişti. Detaylı bilgiye ulaşabileceğin konuyu bıraktım hocam.Fakat ilgin olması hemen bulabileceğin anlamına gelmez,lütfen çok hevesli olma karınca bakımı sabır işidir.

Konu 'Pheidole Pallidula Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/pheidole-pallidula-bakim-rehberi.12994/

Türü o kadarda önemli değil cins bakımı aşağı yukarı böyle.(Tabi ki farklılıklar olabilir.)

~İyi hobiler hocam

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    15.4 KB · Görüntüleme: 2

mehmet-00

Yumurta
Üye
Te
Benimde bir dönem ilgimi çekmişti. Detaylı bilgiye ulaşabileceğin konuyu bıraktım hocam.Fakat ilgin olması hemen bulabileceğin anlamına gelmez,lütfen çok hevesli olma karınca bakımı sabır işidir.

Konu 'Pheidole Pallidula Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/pheidole-pallidula-bakim-rehberi.12994/

Türü o kadarda önemli değil cins bakımı aşağı yukarı böyle.(Tabi ki farklılıklar olabilir.)

~İyi hobiler hocam
Teşekkürler reis türü seçme sebebim ülke içinde çok bilgi olmaması, asker karınca çıkaran bir tür olması, ve Multi quene uygunluk biraz deniyerek öğrenmek istiyorum (bide videolarda herkes sarı kola yazıyor sarı kola karınclara neden zararlı)

doquqn2

Yumurta
Üye
Te

Teşekkürler reis türü seçme sebebim ülke içinde çok bilgi olmaması, asker karınca çıkaran bir tür olması, ve Multi quene uygunluk biraz deniyerek öğrenmek istiyorum (bide videolarda herkes sarı kola yazıyor sarı kola karınclara neden zararlı)
Tam olarak emin değilim ama aşırı şeker veya asitle ilgisi olabilir.