Gerek yok asetat kağıdına. Sırf kılıf yapmak istiyorsanız kitap ciltlerini kullanabilirsiniz aslında. Ama bana kalırsa ne kadar opak ve ışık geçirmez olursa o kadar iyiMerhaba ben asetat kağıdı arıyorum bulamıyorum 28 tane kırtasiye gezdim asetat kirmizi kagidi var ama seffaf yok napcam bilmiyorum internetten almak istemiyorum kargo 25 30 tl olmuş
Zaten asetat kağıdın kırmızı renk olması lazım şeffaf olursa bir işe yaramazMerhaba ben asetat kağıdı arıyorum bulamıyorum 28 tane kırtasiye gezdim asetat kirmizi kagidi var ama seffaf yok napcam bilmiyorum internetten almak istemiyorum kargo 25 30 tl olmuş
Hayır kirmizi ama seffaf olanı bi tane aldım tupe sardigimda karincakarinca gozukmuyorZaten asetat kağıdın kırmızı renk olması lazım şeffaf olursa bir işe yaramaz
Kitap cildi alın ince olanlardan.Hayır kirmizi ama seffaf olanı bi tane aldım tupe sardigimda karincakarinca gozukmuyor
Şeffaf kırmızı renk bende bulamadım eğer bulursanız banada haber verin lütfenHayır kirmizi ama seffaf olanı bi tane aldım tupe sardigimda karincakarinca gozukmuyor
ben tuvalet kağıdı rulosuyla cover yapmıştımMerhaba ben asetat kağıdı arıyorum bulamıyorum 28 tane kırtasiye gezdim asetat kirmizi kagidi var ama seffaf yok napcam bilmiyorum internetten almak istemiyorum kargo 25 30 tl olmuş
Hayır kırmızı olması gerekmiyor.Zaten asetat kağıdın kırmızı renk olması lazım şeffaf olursa bir işe yaramaz
benim dediğim iş görürHayır kırmızı olması gerekmiyor.
Dostum amaç cover yaptığımızda tüpün içini görebilmek. Tuvalet kağıdı rulosu ya da içini göstermeyecek herhangi bir şeyle cover yapmayı akıl edebilir herkes muhtemelen.benim dediğim iş görür
Ama şeffaf olursa cover yapmamızın ne anlamı varki ?Hayır kırmızı olması gerekmiyor.
Haklısın yok ama ben şeffaf cover kullanılmasını söylemedim, ben kırmızı olması şart değil dedim. Yani farklı renkler de olabilir. Yalnızca yeşil olmasını önermem. Yeşili algılayabildiklerine dair çalışmalar görmüştüm birkaç türün. Doğal ortamlarını düşünürsek bu şaşırtıcı değil. Özellikle kırmızıyı algılayamadıklarına ya da diğer renkleri algıladıklarına dair net bir ifade kullanılamaz.Ama şeffaf olursa cover yapmamızın ne anlamı varki ?
Doğru söylüyorsun arkadaş önceden sadece kırmızı renk asetat kağıdın olduğunu soylemisti bende orada zaten kırmızı olmalı demiştim dediğimi düzeltiyorum kırmızı olması şart değil ama kırmızı renkde olabilirHaklısın yok ama ben şeffaf cover kullanılmasını söylemedim, ben kırmızı olması şart değil dedim. Yani farklı renkler de olabilir. Yalnızca yeşil olmasını önermem. Yeşili algılayabildiklerine dair çalışmalar görmüştüm birkaç türün. Doğal ortamlarını düşünürsek bu şaşırtıcı değil. Özellikle kırmızıyı algılayamadıklarına ya da diğer renkleri algıladıklarına dair net bir ifade kullanılamaz.
coveri çekip içine bakabilirsin dostumDostum amaç cover yaptığımızda tüpün içini görebilmek. Tuvalet kağıdı rulosu ya da içini göstermeyecek herhangi bir şeyle cover yapmayı akıl edebilir herkes muhtemelen.
kendisinin kastettiği karıncaları rahatsız etmeden gün içinde kendilerini gözlemleyebilmek. Yoksa bizde biliyoruz çekip bakmayıcoveri çekip içine bakabilirsin dostum
Hadi ya, sahi mi? Aklımıza da hiç gelmemişti ne iyi ettin.coveri çekip içine bakabilirsin dostum