Arkadaşlar türü nedir

YeminliHekim

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba balıkesirde buldum karıncayı evde componatus var bu ona kısayla çok daha büyük hatta tüp küçük mü acaba diye de büşünmedim değil tür için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilginiz için çok sağolun

Ekli dosyalar

• 20220826_211117.jpg
    20220826_211117.jpg
    16.1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20220826_211123.jpg
    20220826_211123.jpg
    14.3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20220826_211131.jpg
    20220826_211131.jpg
    11.7 KB · Görüntüleme: 41

karıncabuldum

Pupa
Üye
Camponotus küçük büyük alakası yok arkadaşım cinsleri farklı olduğu için boyutu küçük ve büyük olabilir tam bi cins bilgisi verilemez işçileri çıkınca at fotoğrafını cevaplariz iyi hobiler

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Camponotus küçük büyük alakası yok arkadaşım cinsleri farklı olduğu için boyutu küçük ve büyük olabilir tam bi cins bilgisi verilemez işçileri çıkınca at fotoğrafını cevaplariz iyi hobiler
Yazınızdaki tüm cins yazan yerleri silip yerlerine tür yazarsanız doğru olur.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Sorun değil. Bu arada Tanaemyrmex bir altcins, tür değil. Altcinsleri tür grubu olarak düşünebilirsiniz tam olarak olmasa da, yani birden fazla türden bahsediyoruz. Karışmasın.
Canlının altcinsinin Tanaemyrmex olduğu söylenebilir, türü söylenemez.

karıncabuldum

Pupa
Üye
Arkadaşlar merhaba balıkesirde buldum karıncayı evde componatus var bu ona kısayla çok daha büyük hatta tüp küçük mü acaba diye de büşünmedim değil tür için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilginiz için çok sağolun
Camponotus küçük büyük alakası yok arkadaşım turleri farklı olduğu için boyutu küçük ve büyük olabilir tam bi tur bilgisi verilemez işçileri çıkınca at fotoğrafını cevaplariz iyi hobiler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ne yaşandı az önce onu anlamadım:D Camponotus kraliçesi işte basitçe.
Yine de bilmediği konularda böyle yorum yapması doğru değil. " Alakası bile yok" muş arkadaşa göre. Neyle alakası varmış söylesin biz de öğrenelim.
+1

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Yine de bilmediği konularda böyle yorum yapması doğru değil. " Alakası bile yok" muş arkadaşa göre. Neyle alakası varmış söylesin biz de öğrenelim.
Konuları bilmediğini ya da yanlış bildiğini öğrenmesi için önce doğrusunun anlatılması lazım. Arkadaşı savunuyor gibi duruyorum ama forumda tartışma çıkmaması için bu çok sağlıklı bir yol. Kendimden biliyorum :)

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Konuları bilmediğini ya da yanlış bildiğini öğrenmesi için önce doğrusunun anlatılması lazım. Arkadaşı savunuyor gibi duruyorum ama forumda tartışma çıkmaması için bu çok sağlıklı bir yol. Kendimden biliyorum :)
Tabikide doğrusunu anlatırız fakat böyle bi anda böbürlenip konuya atlayınca bi anlamı kalmıyor bence. Tartışma çıkması hiçbirimizin istemeyeceği şeydir. Konu hakkında bilgisi yetersiz veya yoksa bunu en azından belirterek söylemesi daha doğru olur veya öğrenmek için soru sorması daha iyi olur. Yanlış olduğu halde karşıt cevap verirse pek sağlıklı bir iletişim söz konusu olmaz.

Heaz

Yumurta
Üye
camponotus zaten ama sanctussa şanslısınız genellikle aranan ama bulunamayanlardandır kendisi en azından benim için