Ya ailem çok karşılar un kurdu almama tiksiniyorlar biliyorum bazı forumlarda okumuştum canlı yemsiz olmaz diye ama dışarıda yürürken bir karınca topluluğu gördüm 3,2 tane kraliçe vardı saldırıyorlardı 2 sini yemişler bitanesinede saldırıyordular bende acıdım hemen kurtardım şimdi protein olarak başka ne verebilirim acaba? Ölsünler istemiyorum.Şekerli su verin. Bugün sipariş verin yarın kargoya verilir Çarşamba günü gelir.
Mikro un kurdu, Buffalo kurdu ve Sepeti 99 TL'ye tamamlayacak şekilde eşit miktarda dubia ve lobster alın.
Sadece bir kapta duran, kendi halinde yaşayan hayvanlar aslında ikna etseniz iyi olur. Kazan dairesi falan varsa orada tutabilirsiniz ya da kullanılmayan herhangi bir oda. Tiksiniyorlarsa sadece kurt almaya çalışmak daha mantıklı. Hamam böceğine izin verme şansları hiç yoktur herhalde. Bir şekilde ikna etmen lazım ya da forumda unu kurtlandırıp canlı yem elde eden bir arkadaş vardı, onun gibi yapmayı deneyebilirsiniz.Ya ailem çok karşılar un kurdu almama tiksiniyorlar biliyorum bazı forumlarda okumuştum canlı yemsiz olmaz diye ama dışarıda yürürken bir karınca topluluğu gördüm 3,2 tane kraliçe vardı saldırıyorlardı 2 sini yemişler bitanesinede saldırıyordular bende acıdım hemen kurtardım şimdi protein olarak başka ne verebilirim acaba? Ölsünler istemiyorum.
Acaba unu nasıl kurtlandırabiliriz hiç bi şekilde olmuyor evin bodrum katında bakayım diyorum hiç bir şekilde izin vermiyorlar delirdinmi internetten kurtmu sipariş edilir diyorlar napsam acaba bir çare lazım keşke orda onu ölüme terk etseydim diye düşünüyorum bazen ama canice geliyor.Sadece bir kapta duran, kendi halinde yaşayan hayvanlar aslında ikna etseniz iyi olur. Kazan dairesi falan varsa orada tutabilirsiniz ya da kullanılmayan herhangi bir oda. Tiksiniyorlarsa sadece kurt almaya çalışmak daha mantıklı. Hamam böceğine izin verme şansları hiç yoktur herhalde. Bir şekilde ikna etmen lazım ya da forumda unu kurtlandırıp canlı yem elde eden bir arkadaş vardı, onun gibi yapmayı deneyebilirsiniz.
Arkadaş bozulmuş unu güneş altına koyuyordu, ardından kurt elde ediyordu galiba tam hatırlamıyorum.Acaba unu nasıl kurtlandırabiliriz hiç bi şekilde olmuyor evin bodrum katında bakayım diyorum hiç bir şekilde izin vermiyorlar delirdinmi internetten kurtmu sipariş edilir diyorlar napsam acaba bir çare lazım keşke orda onu ölüme terk etseydim diye düşünüyorum bazen ama canice geliyor.
Ozaman karıncalar ölmezmi ya baya zaman gerekmezmi onun içinArkadaş bozulmuş unu güneş altına koyuyordu, ardından kurt elde ediyordu galiba tam hatırlamıyorum.
Ankara 40c falan galiba, zarar gelmez mi?Şekerli su verin. Bugün sipariş verin yarın kargoya verilir Çarşamba günü gelir.
Mikro un kurdu, Buffalo kurdu ve Sepeti 99 TL'ye tamamlayacak şekilde eşit miktarda dubia ve lobster alın.
Karıncalar proteinsiz olmuyormuAnkara 40c falan galiba, zarar gelmez mi?
2 günde elde ediyordu ama sizde olacağı net değil, dışarıdaki bir koloniyi besleyecekseniz solucan falan bulun, yağmur yağdıktan sonra tüm seçenekler elenince bu kalıyor galiba tek.Ozaman karıncalar ölmezmi ya baya zaman gerekmezmi onun için
Anladım pek çare yok galiba bir tane forumda yumurtayı haşlayıp yumurta beyazı veriyordu galiba onu denesem ptoteinlerini karşılarmıyım.2 günde elde ediyordu ama sizde olacağı net değil, dışarıdaki bir koloniyi besleyecekseniz solucan falan bulun, yağmur yağdıktan sonra tüm seçenekler elenince bu kalıyor galiba tek.
Bu yazda yağmur yağsa şükür valla.2 günde elde ediyordu ama sizde olacağı net değil, dışarıdaki bir koloniyi besleyecekseniz solucan falan bulun, yağmur yağdıktan sonra tüm seçenekler elenince bu kalıyor galiba tek.
Messorlar karınca ekmeği yapabiliyor, o yüzden en iyi seçenek o. Ama onlarda tohum ve şekerli suyla bir yere kadar büyüyebiliyor. En nihayetinde yumurtaların sağlıklı gelişimi için protein lazım. Şöyle düşünün, en iyi besinleri alan bir larva mı iyi performans gösterir, proteinsiz yaşamaya çalışan mı? Protein içeren tohumları araştırıp onları verenleri gördüm ama hayvansal protein önemli.Karıncalar proteinsiz olmuyormu
Anladım bir süre araştırıp karıncalar için en iyi protein kaynağı bulup vermeye.Keşke un kurdu alabilseydim bunlarla hiç uğraşmazdım.Messorlar karınca ekmeği yapabiliyor, o yüzden en iyi seçenek o. Ama onlarda tohum ve şekerli suyla bir yere kadar büyüyebiliyor. En nihayetinde yumurtaların sağlıklı gelişimi için protein lazım. Şöyle düşünün, en iyi besinleri alan bir larva mı iyi performans gösterir, proteinsiz yaşamaya çalışan mı? Protein içeren tohumları araştırıp onları verenleri gördüm ama hayvansal protein önemli.
Un kurtlandırma deneyi yapan kişi bunun sürekli olmadığını keşfetmiştiAcaba unu nasıl kurtlandırabiliriz hiç bi şekilde olmuyor evin bodrum katında bakayım diyorum hiç bir şekilde izin vermiyorlar delirdinmi internetten kurtmu sipariş edilir diyorlar napsam acaba bir çare lazım keşke orda onu ölüme terk etseydim diye düşünüyorum bazen ama canice geliyor.
Dondurulmuş böcek olur çözündürerek verebilirsiniz ama diğer saydıklarınız geçici bi süre için verilebilir sürekli tavuk vb. verirseniz koloniniz zarar görebilirYouTube araştırdım biraz bir tane adam sosis,salam,sucuk,yumurta,dondurulmuş böcek gibi şeyeler veriyor acaba olurmu ben bu işte acemiyim çok soru sordum kusura bakmayın.
Bende acemiyim başkalarıd acemi bu forum zaten soru sormak için varYouTube araştırdım biraz bir tane adam sosis,salam,sucuk,yumurta,dondurulmuş böcek gibi şeyeler veriyor acaba olurmu ben bu işte acemiyim çok soru sordum kusura bakmayın.
Tamamdır yarın denicem bir daha sorun var bu un kurd ları doğada olmuyor demi un kurdu böceğini ben bir kaç kere görmüştüm o nasıl oluyor?Dondurulmuş böcek olur çözündürerek verebilirsiniz ama diğer saydıklarınız geçici bi süre için verilebilir sürekli tavuk vb. verirseniz koloniniz zarar görebilir
Doğada bulamazsınız, özel olarak üretilen canlı yemler bunlar. Tenebrio molitor olarak geçiyor, zararsız ve besin değeri yüksek olduğundan tercih ediliyor.Tamamdır yarın denicem bir daha sorun var bu un kurd ları doğada olmuyor demi un kurdu böceğini ben bir kaç kere görmüştüm o nasıl oluyor?
Bilgim yok malasef muhtemelen bilgisi olan bi arkadaş yazar birazdanTamamdır yarın denicem bir daha sorun var bu un kurd ları doğada olmuyor demi un kurdu böceğini ben bir kaç kere görmüştüm o nasıl oluyor?
Koloniniz 1 hafta 10 gün kadar protein almadan şekerli su ile dayanabilir bir şekilde canlı yem temin edin başka yöntemlere başvurmanız sağlıklı değil ve risklidirTamamdır yarın denicem bir daha sorun var bu un kurd ları doğada olmuyor demi un kurdu böceğini ben bir kaç kere görmüştüm o nasıl oluyor?