Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hobiyle bir süredir ilgileniyorum ama anlamadığım bir şey var. Major işçi ile asker arasındaki fark nedir? Bir de Tuğkan abinin bir videosunda gordum media falan diyordu google a yazdim bulamadim nedir acaba soyleyebilir misiniz
Majör İşçi Nedir? Majörler işçiler, minör işçilere göre daha gelişmiş, yapılı polimorfik canlılardır. Polimorfik: İki veya daha fazla farklı fenotipin-dış görünüşün- aynı tür popülasyonunda bulunmasıdır. Majör İşçilere Neden İhtiyaç Duyulur? Majör işçiler, daha yapılı, güçlü ve büyük...
Ben hobiyle bir süredir ilgileniyorum ama anlamadığım bir şey var. Major işçi ile asker arasındaki fark nedir? Bir de Tuğkan abinin bir videosunda gordum media falan diyordu google a yazdim bulamadim nedir acaba soyleyebilir misiniz
Hocam tuğkan abinin dediği sanırım messor cinsiydi (tek bu cins üretmiyor) o yüzden ordan konuşacağım. Messorlara 3 işçi sınıfı vardır. Minor işçiler(nanitic işçilerden sonra en küçük onlardır), Media minordan büyük majordan küçük ve major. En büyük işçiler bunlardır koloni ilk zamanlarında Minor işçi üretir belli bir büyüklükten sonra Media ve dahada sonrada major üretirler ve major ile asker arasındaki fark nedir diye sormuşsunuz majorların belli görevleri vardır Minor veya mediaların taşıyamayacağı yiyecekleri taşımak veya bir tehdit anında koloniyi savunmaktır askerde daha çok savunma ve saldırmada görev görür ülkemizde asker üreten cinsler örnek olarak pheidole dir major üretenler ise örnek olarak messor ve campotonus dur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ohoo ben yazana kadar cevaplar gelmiş pek gerek kalmadı sanırım
Hocam tuğkan abinin dediği sanırım messor cinsiydi (tek bu cins üretmiyor) o yüzden ordan konuşacağım. Messorlara 3 işçi sınıfı vardır. Minor işçiler(nanitic işçilerden sonra en küçük onlardır), Media minordan büyük majordan küçük ve major. En büyük işçiler bunlardır koloni ilk zamanlarında Minor işçi üretir belli bir büyüklükten sonra Media ve dahada sonrada major üretirler ve major ile asker arasındaki fark nedir diye sormuşsunuz majorların belli görevleri vardır Minor veya mediaların taşıyamayacağı yiyecekleri taşımak veya bir tehdit anında koloniyi savunmaktır askerde daha çok savunma ve saldırmada görev görür ülkemizde asker üreten cinsler örnek olarak pheidole ve carebara dır major üretenler ise örnek olarak messor ve campotonus dur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ohoo ben yazana kadar cevaplar gelmiş pek gerek kalmadı sanırım