Kraliçe değil, prens(Erkek).Ekli dosyayı görüntüle 42892Ekli dosyayı görüntüle 42893Ekli dosyayı görüntüle 42894Ekli dosyayı görüntüle 42895
erdek ocaklarda buldum dün denizde 10 taneden fazla prens kurtardim yoğun uçuş var sanirim bunuda bu gün yol kenarinda buldum dunkilerden büyüktü o yüzden sormak istedim
Eminseniz saliyorum o zaman hocamKraliçe değil, prens(Erkek).
Nasıl anlayacak hocam antenlerden?antenlerden anlarsın aslındaaldıgın yere salarsan daha iyi olur erkek görevi ağir gidip ölmesı lazım
![]()
baya zaman oldu karıncalarla haşir neşir olmayalı ama benım bildiğim düz antenli olan erkek oluyor kanatlı cift bogumlu olanlar kralice oluyor diye biliyorum yanlışmıdır ?Nasıl anlayacak hocam antenlerden?
dün kurtardıklarim sivrisenege benzer erkekti 2 taneside kırmızımsı bi tondaydi bu onlardan buyuk abdomene ve boyuta sahip olunca kraliçe sandım antenler hepsinde 90 derece olmuyor o yüzden aldım bunu . bulduğum yere geri bıraktım ama çok pasif vaziyette ucmak istemedi bile zorla kovdum elimdenantenlerden anlarsın aslındaaldıgın yere salarsan daha iyi olur erkek görevi ağir gidip ölmesı lazım
![]()
Antenlerden dişi erkek ayrımı maalesef kesin bir yöntem değil o yüzden kullanmıyoruz ve önermiyoruz.baya zaman oldu karıncalarla haşir neşir olmayalı ama benım bildiğim düz antenli olan erkek oluyor kanatlı cift bogumlu olanlar kralice oluyor diye biliyorum yanlışmıdır ?
doğrudur benim dikkat etiğim bir husus olduğu için belirtim .Antenlerden dişi erkek ayrımı maalesef kesin bir yöntem değil o yüzden kullanmıyoruz ve önermiyoruz.
Prenslerin de antenlerinde eklem vardır, anteni düz diye kesin erkek diyemeyiz. En belirgin yöntemlerden biri kafa yapısına bakmaktır, genelde erkeklerin kafa boyutu thoraxa göre daha küçük kalır.baya zaman oldu karıncalarla haşir neşir olmayalı ama benım bildiğim düz antenli olan erkek oluyor kanatlı cift bogumlu olanlar kralice oluyor diye biliyorum yanlışmıdır ?