Arkadaşlar, Lasiuslarım Kaçmaya Çalışıyor.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Arkadaşlar, kaçmaya çalıştıklarından ve beslemesi artık zor olduğundan bir OW bağlamak istiyorum ama elimde yok. Evdeki malzemelerle bir şey yapmak istiyorum ama OW ile tüpü nasıl bağlayacağım, hiçbir fikrim yok. Yardım eder misiniz?

Ekli dosyalar

• 20250724_152246.jpg
    20250724_152246.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250724_152245.jpg
    20250724_152245.jpg
    42.2 KB · Görüntüleme: 17
Moderatör tarafında düzenlendi:

Oyilanci

Pupa
Üye
Arkadaşlar, kaçmaya çalıştıklarından ve beslemesi artık zor olduğundan bir OW bağlamak istiyorum ama elimde yok. Evdeki malzemelerle bir şey yapmak istiyorum ama OW ile tüpü nasıl bağlayacağım, hiçbir fikrim yok. Yardım eder misiniz?
elinizde test tüpü tıpası var ise onu delip outworlde bağlayabilirsiniz, sağlam bir şekilde sıcak silikon ve ya japon yapıştırıcısı ile sabitler ve kurumasını beklerseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

karıncabuldum

Media
Üye
Dostum benim eskiden açtığım bi konu var orda bulabilirsin gayette kullanisliydi.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
İzledim evet ama Lasiuslar çok küçükler kaçarlar diye çok korkuyorum.

Ayrıca elimde hortum, transfer aparatı vs. yok.

Laseynas

Yumurta
Üye
İzledim evet ama Lasiuslar çok küçükler kaçarlar diye çok korkuyorum.

Ayrıca elimde hortum, transfer aparatı vs. yok.
En basitini söyleyeyim sana: Saklama kabına kum dök, 2-3 tane test tüpünü içine göm; kendi kendilerine altta yuvaları olur. Yemi de önlerine atarsın. Ben, outworld ve test tüpünü ayrı hortumlu yapmak istiyorum diyorsan eğer, kabı del. Elindeyken pamuğu aç, içine dökülsün ne varsa; sonra ucundan tak. Lasius korkak ama hızlı bir tür, fazla kaçan olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi: