Cataglyphis cf. Nodus Kraliçesi
İlk işçiye kadar beslemene gerek yok sadece test tüpüne şekerli su koy yeter. İlk işçi çıkınca 2 ile 3 günde bir canlı yem, ballı su, hamam böceği (sağlıklı) vb. Şeyler verebilirsiniz.Arkadaslar nasıl beslerim
Un kurdu da dahil.İlk işçiye kadar beslemene gerek yok sadece test tüpüne şekerli su koy yeter. İlk işçi çıkınca 2 ile 3 günde bir canlı yem, ballı su, hamam böceği (sağlıklı) vb. Şeyler verebilirsiniz.
İlk işçiye kadar beslemeye gerek olup olmadığı kesin değil. İnternette ki kaynaklarda gerek olmadığı yazıyor ancak genelde araştırdığım kadarıyla besleyerek işçi almış çoğu kişi.İlk işçiye kadar beslemene gerek yok sadece test tüpüne şekerli su koy yeter. İlk işçi çıkınca 2 ile 3 günde bir canlı yem, ballı su, hamam böceği (sağlıklı) vb. Şeyler verebilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Un kurdu da dahil.
Tamda onu yazacaktım. Yanlış yazdığımı yeni fark ettim ki siz mesaj attınız.İlk işçiye kadar beslemeye gerek olup olmadığı kesin değil. İnternette ki kaynaklarda gerek olmadığı yazıyor ancak genelde araştırdığım kadarıyla besleyerek işçi almış çoğu kişi.
Yaşar, ayrıca işçi ekleyebilirsin istersen.Ekli dosyayı görüntüle 7881
Arkadaslar böyle bir sey yaptın yasar mı ?
Ve ayriyeten içine sucukta koydum
İlk işçiye kadar beslenmesi gereklidir, test tüpü kurulumunu yapıp ona bir outworld yapın taban malzemesi kum içine yıkanmış çakıl koyabilirsiniz. Ordan beslemesini yapın işçi kabul ederler medya işçi eklemenizi öneririmİlk işçiye kadar beslemene gerek yok sadece test tüpüne şekerli su koy yeter. İlk işçi çıkınca 2 ile 3 günde bir canlı yem, ballı su, hamam böceği (sağlıklı) vb. Şeyler verebilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Un kurdu da dahil.