Teşekkür ederimevet solenopsis fugax kraliçesi diye düşünüyorum, fakat döllenmemiş olabilir, bir hafta kadar karanlık bir test tüpünde bekletin yumurtlamazsa salarsınız.
rica ederimTeşekkür ederim
tetramoriumlarda abdomende sarılık olmaz diye biliyorum, bana solenopsis gibi geldiTetramorium prensesi. Solenopsis fugax değil
Teşkkür ederimEvet, bu bir kraliçe ancak kanatları var, oyüzden çiftleşmemiş olma ihtimali var
Abdomendeki sarılıktan tespit edilmez bu iki cins. Abdomendeki sarılık abdomenin genişlemesi ile ilgili bir şey. Kafa thorax oranları belirgin olarak Tetramorium kraliçesi. Tetramorium'un kafası belirgin olarak büyüktür. Ayrıca zaten Solenopsis bu ayda uçmaz. Yani net olarak Tetramorium.tetramoriumlarda abdomende sarılık olmaz diye biliyorum, bana solenopsis gibi geldi
anladım yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.Abdomendeki sarılıktan tespit edilmez bu iki cins. Abdomendeki sarılık abdomenin genişlemesi ile ilgili bir şey. Kafa thorax oranları belirgin olarak Tetramorium kraliçesi. Tetramorium'un kafası belirgin olarak büyüktür. Ayrıca zaten Solenopsis bu ayda uçmaz. Yani net olarak Tetramorium.
Ben teşekkür ederim, yanlışınızı düzeltmedim. Sadece yardımcı oldum. Yanlışınızı düzeltmek haddime değil.anladım yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
Hayır evde tek başına benim odadaydı zemin kattayım duvardan geldiYuva ağzında mı buldunuz ustam