Şuanda dışarıdayım ve eve 5-6 saat sonra döneceğim. Noldu biliyor musunuz? Uçuş! Şuan önümde 30 dan fazla kanatsız kraliçe var ve hiç birini alamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Aynı durum bende de var. Yks öncesi okulumu bulmak için gittiğim sırada. Önüme cataglyphis sp. Kraliçesi düştü. Alamadım baya bi bakıştık sonra yuvasını kurmaya gitti.😞Şuanda dışarıdayım ve eve 5-6 saat sonra döneceğim. Noldu biliyor musunuz? Uçuş! Şuan önümde 30 dan fazla kanatsız kraliçe var ve hiç birini alamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Asıl çaresizlik hiç bulamamak gibi geliyor.Şuanda dışarıdayım ve eve 5-6 saat sonra döneceğim. Noldu biliyor musunuz? Uçuş! Şuan önümde 30 dan fazla kanatsız kraliçe var ve hiç birini alamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Yks'ye giderken aynı durumu yaşadım alamadım kraliçeleri.Anneme söyledim toplasın diye, nerde kanatlı bulduysa toplamış hepsi prens ve prensesdi bende saldımAynı durum bende de var. Yks öncesi okulumu bulmak için gittiğim sırada. Önüme cataglyphis sp. Kraliçesi düştü. Alamadım baya bi bakıştık sonra yuvasını kurmaya gitti.😞
Bir günde çok büyük bir lasius uçuşuna denk gelmiştim. Yanımda hiçbişey yoktu. Önümden o kadar kraliçe geçti ama alamadım. Hep içimde uktedir...
Bende benzer yaşadım sabah erken saatlerde 3 tane kraliçe karınca bulmuştum kanatsız fakat hiçbirini almadim hatta düzgün bakamadım acelem vardı diye ucununde aynı oldunu dusunuyorum koyu renkleri vardı ve baya buyuklerdiŞuanda dışarıdayım ve eve 5-6 saat sonra döneceğim. Noldu biliyor musunuz? Uçuş! Şuan önümde 30 dan fazla kanatsız kraliçe var ve hiç birini alamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Siz o günden sonra bulamıyorsunuz en azından görmüşsünüz ben onu bile daha göremedim.Bende benzer yaşadım sabah erken saatlerde 3 tane kraliçe karınca bulmuştum kanatsız fakat hiçbirini almadim hatta düzgün bakamadım acelem vardı diye ucununde aynı oldunu dusunuyorum koyu renkleri vardı ve baya buyuklerdi
Ve o günden sonra hiç ama hiç kraliçe bulamadım halada bulamıyorum
Oda kötü bir şey ve eğer okullar açılana kadar bulamazsam gelecek yaz'a kadar kraliçe arayamicam elimdeki kraliceninde dollenmedini düşünüyorumSiz o günden sonra bulamıyorsunuz en azından görmüşsünüz ben onu bile daha göremedim.
İnşallah sende denk gelirsin.Oda kötü bir şey ve eğer okullar açılana kadar bulamazsam gelecek yaz'a kadar kraliçe arayamicam elimdeki kraliceninde dollenmedini düşünüyorum
İnşallah en kısa zamanda kraliçeye denk gelirsin
Ben cebime doldurdum otobüste düştü hepsi artık birer gezginlerŞuanda dışarıdayım ve eve 5-6 saat sonra döneceğim. Noldu biliyor musunuz? Uçuş! Şuan önümde 30 dan fazla kanatsız kraliçe var ve hiç birini alamıyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi.