Yaban arısı muhtemelen toprakta yasıyorlar dikkat edin sokmasın çok acıtır
elimi soktu baya dhskdgajsh, kraliçe değil bence de, bırakıyorum o zaman. (1 cevap daha gelsin)Eşek arısı olabilir dikkatli ol ama kraliçe değil.
baya arka bölgesiyle parmağımı sokuyormuş gibi yaptı, galiba sokamamış, reaksiyon fln da yok. bırakıyorum sadece merak ettim cinsini baya karıncaya benziyor. sağolasınız.Knk arı zaten sal gitsin cinsi senin için önemli değilse ama dediğim gibi benimde bilgim yok sadece kendine zarar verme
Arı oldugu kesin zaten beni daha küçükleri sokmuştu yani sokarsa belli olur soktuğubaya arka bölgesiyle parmağımı sokuyormuş gibi yaptı, galiba sokamamış, reaksiyon fln da yok. bırakıyorum sadece merak ettim cinsini baya karıncaya benziyor. sağolasınız.
onu nasıl yapıyoruz knk telefondanMutillid dişisi tahminimce arı türüdür karınca değil ve böyle sorularınızı forumun daha iyi bir yer olması için tür sorgulamaya açarsanız seviniriz =)
Konuyu tür sorgulama kısmına açın demek istemiş arkadaşonu nasıl yapıyoruz knk telefondan
nerden yapıyoruz onu ben telefonda birşey bulamıyorum yaKonuyu tür sorgulama kısmına açın demek istemiş arkadaş
Knk sen bu konuyu açarken "karınca genel" kısmından açmıssın o kısımda "tür sorgulama" kısmıda var oradan açman gerekiyonerden yapıyoruz onu ben telefonda birşey bulamıyorum ya
hee anladım, şimdi düzenleye biliyormuyum peki? çok soru sorduğum için affedin.Knk sen bu konuyu açarken "karınca genel" kısmından açmıssın o kısımda "tür sorgulama" kısmıda var oradan açman gerekiyo
Hayır şuan düzenleyemezsin bidahakine daha dikkatli olursun birşey olmazhee anladım, şimdi düzenleye biliyormuyum peki? çok soru sorduğum için affedin.