formica(?)Şansa dershanede sıramın altında buldum bu arkadaşı. Kraliçe karınca mı bu ve türü nedir?
İşçi bulmam gerek mi yoksa yumurtlar mıFormica sp. Kraliçesi
İşçi eklemenize gerek yok. Kanatlarını dökmesi döllendiği anlamına gelir. Kendi yumurtlayacaktır.İşçi bulmam gerek mi yoksa yumurtlar mı
Teşekkür ederimİşçi eklemenize gerek yok. Kanatlarını dökmesi döllendiği anlamına gelir. Kendi yumurtlayacaktır.
Hocam neden salınması gerekiyor?Rufa gruptan Formica. Trakya bölgesinde bulunduysa salınması gerekiyor.
Hocam neden salınması gerekiyor?
Formica Pratensis Türkiye'de yalnızca Trakya bölgesinde bulunuyor ve Formica Rufa gruptan bir türdür. Bu kraliçe de Trakya'da bulunduysa F. Pratensis olma ihtimali oldukça fazla. Tür koruma altında ve kırmızı listede olduğu için doğaya salınması zaruridir.Hocam neden salınması gerekiyor?
Ankara’da buldumRufa gruptan Formica. Trakya bölgesinde bulunduysa salınması gerekiyor.
Ankara’da buldumFormica Pratensis Türkiye'de yalnızca Trakya bölgesinde bulunuyor ve Formica Rufa gruptan bir türdür. Bu kraliçe de Trakya'da bulunduysa F. Pratensis olma ihtimali oldukça fazla. Tür koruma altında ve kırmızı listede olduğu için doğaya salınması zaruridir.
Az önce buldum ben deŞansa dershanede sıramın altında buldum bu arkadaşı. Kraliçe karınca mı bu ve türü nedir?
Tetramorium Kraliçesi.Az önce buldum ben de
kraliçe değilArkadaşlar benim soruma cevap verebilirmisiniz?
Camponotus cinsiBen türünü öğrenmek istemiştim ama neyse