Arkadaşlar bende bir kraliçe var hemen 10 tane yumurtladı sizce normal mi

0_0Mehmet0_0

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bende bir kraliçe var hemen 10 tane yumurtladı sizce normal mi ve yumurtaları küçük türü sanırsam messor

EmreBayrak

Yumurta
Üye
Gayet normal. Uzun süre bakmayın stres yaparsa kendi yumurtaları yiyebilir. Yumurtalar zamanla evreleşecektir. İlk işçiler çıktıyan sonra kraliçe daha az stres olmaya başlar. Messor olduğu için ilk işçi çıkana kadar hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

sefabolukbasi

Yumurta
Üye
Gayet normal. Uzun süre bakmayın stres yaparsa kendi yumurtaları yiyebilir. Yumurtalar zamanla evreleşecektir. İlk işçiler çıktıyan sonra kraliçe daha az stres olmaya başlar. Messor olduğu için ilk işçi çıkana kadar hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Emre bey bende de yunurtladı ama ben bakmayınca işçi çıkarsa içeride yemekte (tohum) yok aç kalmazlar mı ?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Arkadaşlar bende bir kraliçe var hemen 10 tane yumurtladı sizce normal mi ve yumurtaları küçük türü sanırsam messor
sana şöyle söyliyim 1 buçuk ay gibi bir sürede yumurtalar çıkıyor(tam normal süre). ben yumurtladıktan sonra öyle karanlık titreşim olmıcak bi yere koyuyorum (unutabileceğim ama kolaylıkla da hatırlayabileceğim). 1 ay sonra kontrol ediyorm nolur nolmaz diye.bunu yap koloni sağlıklı bi şekilde çoğalır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Emre bey bende de yunurtladı ama ben bakmayınca işçi çıkarsa içeride yemekte (tohum) yok aç kalmazlar mı ?
genelde 1 buçuk ayda tam çıkıyorlar. ısı seviyesi iyi, streste az olursa daha kısa bi sürede olabilir. yumurtalar çıktıktan 1 ay sonra kontrol edin(kendim öyle yapıyorum)