Ant store turkey antistic yada underground ant world den alabilirsin underground ant world ün çeşitli başlangıç kitleri var onları değerlendirebilirsinKarıncalar için gerekli ekipmanları nereden alabilirim?
Hocam, bu setler genelde çok pahalı oluyor. Siparişle birlikte bunları parça parça toplarsa bence daha ucuza halledebilir diye düşünüyorum.İnternetten. Başlangıçta test tüpü yeterli. Yanına ek ince barbekü çubuğu, pamuk alın. Test tüpünü nasıl oluşturmanız gerektiğini biliyorsanız başlangıç aşamasında herşey çok kolay. Tabi hazır başlangıç kitleri satan siteler de mevcut ama biraz da deneye yanıla doğruyu bulursanız bu tarz dipsiz kuyu olan hobilerde daha fazla keyif alırsınız.
Ant store turkey antistic yada underground ant world den alabilirsin underground ant world ün çeşitli başlangıç kitleri var onları değerlendirebilirsin
https://karincaciftligim.com/threads/messor-structor-bakim-rehberi.13263/ Hocam, buradan gerekli bilgileri detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.İyi hobiler dilerim.Karıncalar için gerekli ekipmanları nereden alabilirim?
Şimdiden hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.İyi hobiler dilerim.Sağolun arkadaşlar antstore turkeyden alicam bide underground ant worldden tesekkurler
Hocam şimdi ben karıncaları alacağım da bunlar gelirken bir sorun olmaz değil mi kış zamanı ya soğuk olabilir Bir de eve getirince ölmezler umarım yumurtalarını çıkarır bir bilgin varsa kısaca yazar mısınŞimdiden hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.İyi hobiler dile
Şimdiden hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.İyi hobiler dilerim.
Belli olmaz mesafeye ve güzergaha bağlı. Tek kullanımlık 12-24 saatlik ısıtıcı padler var 100 lira civarı bi fiyatları var. Rica ederseniz kargo içerisine koyabilirler. Canlı yem satışlarında kullanılan bir pad.Hocam şimdi ben karıncaları alacağım da bunlar gelirken bir sorun olmaz değil mi kış zamanı ya soğuk olabilir Bir de eve getirince ölmezler umarım yumurtalarını çıkarır bir bilgin varsa kısaca yazar mısın
Bir de bu durumu satıcıya danışman daha doğru olur. Belki kargo eline ulaştığında kayıp durumu olursa yenisini kargoluyorlardır.Hocam şimdi ben karıncaları alacağım da bunlar gelirken bir sorun olmaz değil mi kış zamanı ya soğuk olabilir Bir de eve getirince ölmezler umarım yumurtalarını çıkarır bir bilgin varsa kısaca yazar mısın
Sen bilirsin dostum. Satın alacaksan bile havaların en azından biraz daha ısınmasını beklemen tavsiyem olur. Hem satışını yapan hem de hobiye başlamak için sabırsızlanan arkadaşlara köstek olmamak adına karışmamaya çalışıyorum ancak satın almak bana hiç mantıklı gelmiyor. Parayla satılan evcil hayvanlardan daha saçma bir durum. Ben hobiyi 2023 yazında keşfettim ama ilk kolonimi daha yeni kurdum. Dediğim gibi sabır, sabır.. 😊Düşündümde kraliçe almayacağım ekipman alsam yeter nede olsa canlı bir hayvan kargoda kötü durumlar yasanabilir ilkbaharda kendim bulurum 🤗