Arkadaşalr uçuşlar

1eceinel

Yumurta
Üye
Türkiyede bulunan hangi cinslerin uçuşları kaldı

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Neredeyse her cinsin hala uçuşu var

efetrhan

Pupa
Üye
Türkiyede bulunan hangi cinslerin uçuşları kaldı
haziran sonuna doğru uçuşların azaldığını görmüştüm bir yerde. temmuz başında tekrar aynı seviyeye çıktığı yazıyordu. tekrar bulabilirsem o şemayı paylaşayım sizle.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

haziran sonuna doğru uçuşların azaldığını görmüştüm bir yerde. temmuz başında tekrar aynı seviyeye çıktığı yazıyordu. tekrar bulabilebilirsem o şemayı paylaşayım sizle.

tabii ki bölgeye göre değişiklik gösteren faktörler olsa da bir fikir olması amacıyla paylaşıyorum yaşadığın bölgedeki türler için doğru olma olasılığı yüksek. ama aynı zamanda rüzgar yağmur gibi etmenler daha belirleyicidir tamamen doğrudur diye bir güvence veremem.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
haziran sonuna doğru uçuşların azaldığını görmüştüm bir yerde. temmuz başında tekrar aynı seviyeye çıktığı yazıyordu. tekrar bulabilebilirsem o şemayı paylaşayım sizle.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki bölgeye göre değişiklik gösteren faktörler olsa da bir fikir olması amacıyla paylaşıyorum yaşadığın bölgedeki türler için doğru olma olasılığı yüksek. ama aynı zamanda rüzgar yağmur gibi etmenler daha belirleyicidir tamamen doğrudur diye bir güvence veremem.
Bu tablonun yanlış olduğunu bir kac kez daha söylemiştim. Ülkemizde bulunmayan türlerde dahil bu tabloda. Uçuşların azalıp çoğalması mantıksız geliyor biraz çünkü 360 dan fazla tür var

efetrhan

Pupa
Üye
Bu tablonun yanlış olduğunu bir kac kez daha söylemiştim. Ülkemizde bulunmayan türlerde dahil bu tabloda. Uçuşların azalıp çoğalması mantıksız geliyor biraz çünkü 360 dan fazla tür var
doğrudur hocam benim de pek işime yaramadı açıkçası tanımadığım türleri pek önemsememiştim ama demek ki toptan yanlışmış :D