Aranızda themnotorax bakan varmı?

MerX

Yumurta
Üye
Şey ben themnotorax bakmaya başladım 1. İşçi çıktı tavsiye verebilecek varmı?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ekstra bir bakım gerektirmiyor. Sadece sıvı besinler verirken dikkatli olmanız gerekir. O da boğulma riskini 0 a indirmek için

Seyahatname

Yumurta
Üye
Şey ben themnotorax bakmaya başladım 1. İşçi çıktı tavsiye verebilecek varmı?
Elimde 4 işçili themnothorax Kolonisi Var Çok Küçük bir Tür olduğu İçin dikkatli Olun Hassastır 5 günde bir bakmanızı Tavsiye Ederim Ballı suya Düşkündürler kürdan Ucuyla Verebilirsiniz canlı yem pek yiyemeyeceklerinden Koloni büyüyene Kadar Vermenizi Tavsiye Etmiyorum Ve Biraz küçük bir Cins Olduğundan Yavaş gelişiyor 3 aydır Bende ve şuan 4 işçili Yani kısaca Biraz emek Gerektiriyor

MerX

Yumurta
Üye
Elimde 4 işçili themnothorax Kolonisi Var Çok Küçük bir Tür olduğu İçin dikkatli Olun Hassastır 5 günde bir bakmanızı Tavsiye Ederim Ballı suya Düşkündürler kürdan Ucuyla Verebilirsiniz canlı yem pek yiyemeyeceklerinden Koloni büyüyene Kadar Vermenizi Tavsiye Etmiyorum Ve Biraz küçük bir Cins Olduğundan Yavaş gelişiyor 3 aydır Bende ve şuan 4 işçili Yani kısaca Biraz emek Gerektiriyor
Şey bende äimdi fark ettim yani peki şekerli suyu ballı su ile karıştırirsam daha mı iyi olur ve canlı yem olarak çok küçük bı pirinç kurdu buldum ve verdim koloni buyuyene kadar un kurtunu böle bile veririm