Aramaya çıkmalı mıyım?

karıncagünüğü

Yumurta
Üye
Bulunduğum yerde yağış sonrası 17-19 derece olucak deniliyor sizce aramalı mıyım messor structor bulmak istiyorum şansım varsada ilk componotusumu almak istiyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-30 220759.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-30 220759.png
    8.8 KB · Görüntüleme: 16

Tardu

Yumurta
Üye
Merhabalar hava uçuş için soğuk 20-25 derece yağmur sonrası güneş açtığı zamanlarda ve de nemin yüzde 30-40 civarında olduğu havalarda uçuş gerçekleşme olasılığı daha fazladır. Daha önümüzde uçuş için çok zaman var illa ki doğru hava koşullarına denk geleceksiniz.

waynhen

Nanitik
Üye
Nem oranı gayet iyi ama sıcaklık düşük. Birazcık daha sıcaklık yüksek olmuş olsaydı daha iyi olurdu.Yine tabii arayabilirsiniz belli de olmaz çıkabilirler de yani.Rüzgar da fazla bu arada bir tık daha düşük olsa iyi olurmuş. Bir ufak doğru yerlerde arayabilirsiniz hocam ama bulamazsanız da hani ümitsizliğe kapılmayın daha çıkacaktır karıncalar uçuşa.

karıncagünüğü

Yumurta
Üye
Nem oranı gayet iyi ama sıcaklık düşük. Birazcık daha sıcaklık yüksek olmuş olsaydı daha iyi olurdu.Yine tabii arayabilirsiniz belli de olmaz çıkabilirler de yani.Rüzgar da fazla bu arada bir tık daha düşük olsa iyi olurmuş. Bir ufak doğru yerlerde arayabilirsiniz hocam ama bulamazsanız da hani ümitsizliğe kapılmayın daha çıkacaktır karıncalar uçuşa.
Tamam teşekkürler ben şansımı deniyeceğim haber ederim.

karıncagünüğü

Yumurta
Üye
Merhaba yazdıktan sonra çıktım yaklaşık 40 dkdır arıyorum yağış sonrası olmadığı için bulamadım havada 17 derece değilde 20 gibiydi yağış olursa sonrası tekrar çıkacağım.