Arama tuşu

Yetkin

Media
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Gözüme batan bir mevzu olduğu için artık bu konuyu açıyorum, sadece "hangi aylarda kraliçe bulabilirim, hangi türler ile başlayabilirim" diye birçok konu açıldı birkaç haftada. Beyler bayanlar aklınıza bir soru geldiğinde direkt konu açmak yerine sağ üste arama yeri var ordan arayın, sırf burda da değil internette başka kaynaklarda da var birçok sorunuzun cevabı. Direkt konu açmak yerine araştırma yapmayı öğrenmenizi ve buna alışmanızı ve yine aradığınız şeyi bulamazsanız konu açmanızı rica ediyorum.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Konu için teşekkür ederim, bu tarz konuları silmekten, uyarmaktan yıldım artık. 😁

Vazonax

Yumurta
İlklerden
Üye
Bu uyarıda defalarca yapıldı ama malesef sonuç alınamadı muhtemelende alınamayacak çünki yeni arkadaşlar forum kullanma hakkinda tecrubesiz oluyor ve tecrube kazanana kadar birçok konu açıyor belki forum kayit kisminda bi ögretici bir miktar çözüm olabilir bunuda önermiştim zamanında ama daha forum yeni hala zamana ihtiyaç var

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
Gözüme batan bir mevzu olduğu için artık bu konuyu açıyorum, sadece "hangi aylarda kraliçe bulabilirim, hangi türler ile başlayabilirim" diye birçok konu açıldı birkaç haftada. Beyler bayanlar aklınıza bir soru geldiğinde direkt konu açmak yerine sağ üste arama yeri var ordan arayın, sırf burda da değil internette başka kaynaklarda da var birçok sorunuzun cevabı. Direkt konu açmak yerine araştırma yapmayı öğrenmenizi ve buna alışmanızı ve yine aradığınız şeyi bulamazsanız konu açmanızı rica ediyorum.
hocam aslında öneri kısmına şöyle bir şey yapılabilir, bu kelimelerle açılacak olan başlıklar site tarafından onaylanmadan önce aradığınız konu bu mu diyerek o kelimelerle ilgili örnek konuları gösterebilir. yapılabilir mi bilmiyorum fakat upvote atarsanız görebilirler. tekrar tekrar yazmayayım. :)

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bu gibi hususlara dikkat etmeyen arkadaşlar, sadece konu açmak ve sorularının cevaplarını bulmak için foruma giriyor. Ne kadar uğraştığımızı bilmiyorlar. Umarım bu konuyu görenler daha çok dikkat ederler. :)

Alper

Nanitik
Üye
konular açıldıktan sonra moderatörlerin onayına sunulup ondan sonra yayınlanmaya başlasa daha iyi olabilir sanki

AurA

Yumurta
Üye
G
Bu gibi hususlara dikkat etmeyen arkadaşlar, sadece konu açmak ve sorularının cevaplarını bulmak için foruma giriyor. Ne kadar uğraştığımızı bilmiyorlar. Umarım bu konuyu görenler daha çok dikkat ederler. :)
Hocam mesela technopat forumda konu açarken başlığı yazarken aynı veya benzer başlık ile açılmış konular gözüküyor onun benzeri yapılabilir