Aphaenogaster subterenea ilk işçisi çıktı

Ayaz16cc

Yumurta
Üye
Merhabalar arkadaşlar. Aynı tarihlerde bulunan kraliçelerin ilk işçileri çıktı. Türü Aphaenogaster subterranea. Şekerli-ballı su karışımı yaptım verdim daha ne yapmam gerekiyor? İşçilerin biri 2 gün önce bir diğeri ise bugün çıktı.

IMG_8045.pngimage.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Protein verilmesi lazım.

Ayaz16cc

Yumurta
Üye
Elimde şu an herhangi bir şekilde un kurdu yok, protein olarak ne verebilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bulhudi

Yumurta
Üye
Elimde şu an herhangi bir şekilde un kurdu yok protein olarak ne verebilirim
Bende senin gibiydim ilk 3 hafta işçi aktif çalışmıyor kraliçe çalışıyor işçi sayısı artınca işçiler gruplar halinde keşfe başlıyor benim iki aphaenogaster subterranea kolonim var biri 8 diğeri 5 işçili yani anlayacağın biraz sıkıcı ama sadece ilk haftalar daha sonra çalışmaya başlıyorlar ben herşeyi dendim sadece cevize ilgi var bide yumurta sarısı (protein için)

Ayaz16cc

Yumurta
Üye
Bende senin gibiydim ilk 3 hafta işçi aktif çalışmıyor kraliçe çalışıyor işçi sayısı artınca işçiler gruplar halinde keşfe başlıyor benim iki aphaenogaster subterranea kolonim var biri 8 diğeri 5 işçili yani anlayacağın biraz sıkıcı ama sadece ilk haftalar daha sonra çalışmaya başlıyorlar ben herşeyi dendim sadece cevize ilgi var bide yumurta sarısı (protein için)
Çok teşekkürler

ashira

Yumurta
Üye
Merhabalar arkadaşlar. Aynı tarihlerde bulunan Kraliçelerin ilk işçiler çıktı.türü aphaenogaster subterenea . Şekerli ballı su karışımı yaptım verdim daha ne yapmam gerekiyor. işçilerin biri 2 gün önce bir diğeri ise bugün çıktıEkli dosyayı görüntüle 45354Ekli dosyayı görüntüle 45356
Benimde 8 işçili Aphaenogaster Subterranea kolonim var yem olarak gammarus ile besliyorum aşırı derecede seviyorlar hızla gelişiyorlar çekirdek, fıstık, kuş yemi vb. Besinleri de veriyorum