Bende senin gibiydim ilk 3 hafta işçi aktif çalışmıyor kraliçe çalışıyor işçi sayısı artınca işçiler gruplar halinde keşfe başlıyor benim iki aphaenogaster subterranea kolonim var biri 8 diğeri 5 işçili yani anlayacağın biraz sıkıcı ama sadece ilk haftalar daha sonra çalışmaya başlıyorlar ben herşeyi dendim sadece cevize ilgi var bide yumurta sarısı (protein için)Elimde şu an herhangi bir şekilde un kurdu yok protein olarak ne verebilirim
Çok teşekkürlerBende senin gibiydim ilk 3 hafta işçi aktif çalışmıyor kraliçe çalışıyor işçi sayısı artınca işçiler gruplar halinde keşfe başlıyor benim iki aphaenogaster subterranea kolonim var biri 8 diğeri 5 işçili yani anlayacağın biraz sıkıcı ama sadece ilk haftalar daha sonra çalışmaya başlıyorlar ben herşeyi dendim sadece cevize ilgi var bide yumurta sarısı (protein için)
Merak ettiğin şeyleri bana sora bilirsin çünkü hep biraz önde olucamÇok teşekkürler
Benimde 8 işçili Aphaenogaster Subterranea kolonim var yem olarak gammarus ile besliyorum aşırı derecede seviyorlar hızla gelişiyorlar çekirdek, fıstık, kuş yemi vb. Besinleri de veriyorumMerhabalar arkadaşlar. Aynı tarihlerde bulunan Kraliçelerin ilk işçiler çıktı.türü aphaenogaster subterenea . Şekerli ballı su karışımı yaptım verdim daha ne yapmam gerekiyor. işçilerin biri 2 gün önce bir diğeri ise bugün çıktıEkli dosyayı görüntüle 45354Ekli dosyayı görüntüle 45356