Antstoreturkey Pişmanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasaer06

Yumurta
Üye
Bu satıcıdan alışveriş yapmak istedim. Siparişin üstünden bir hafta geçti gönderim yapmadı. Yazdım daha sonra gün içerisinde gönderim yapacağım dedi, göndermedi. Ardından sipariş iptali istedim iptal etti, sipariş tutarı da iade edilmedi. Ne ürünümü gönderdi ne de paramı iade etti. Antstoreturkey kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

lordqne

Larva
Üye
Bu satıcıdan alışveriş yapmak istedim. Siparişin üstünden bir hafta geçti gönderim yapmadı. Yazdım daha sonra gün içerisinde gönderim yapacağım dedi, göndermedi. Ardından sipariş iptali istedim iptal etti, sipariş tutarı da iade edilmedi. Ne ürünümü gönderdi ne de paramı iade etti. Antstoreturkey kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ben de geçen hafta çarşamba günü sipariş verdim pazartesi günü geldi bir aksaklık olmuştur yada malzeme eksiği vardır malzeme bekliyordur.Ayrıca foruma girdiğin gibide ilk olarak bunu yazman garip daha önce araştırdınmı?

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Burası bir bilgi forumu, bu tarz konular ya hiç olmamalı ya da olacaksa da detaylı bir şekilde herkesin referans alabileceği bir formata sahip olması lazım. İddia edilen soruna dair kanıtlar paylaşılmalı, iddia desteklenmeli. Böyle hiçbir dayanak paylaşılmaksızın sadece altı boş karalama ifadeleri kötü niyetli olabilir. Kimse neyin ne olduğunu bilemez. İnsanların emekleriyle, çabalarıyla oynanır. Daha dikkatli olun derim.

yasaer06

Yumurta
Üye
Burası bir bilgi forumu, bu tarz konular ya hiç olmamalı ya da olacaksa da detaylı bir şekilde herkesin referans alabileceği bir formata sahip olması lazım. İddia edilen soruna dair kanıtlar paylaşılmalı, iddia desteklenmeli. Böyle hiçbir dayanak paylaşılmaksızın sadece altı boş karalama ifadeleri kötü niyetli olabilir. Kimse neyin ne olduğunu bilemez. İnsanların emekleriyle, çabalarıyla oynanır. Daha dikkatli olun derim.
Nasil bir kanıt istiyorsunuz söyleyin belgeleri veriyim hemen.Mail adresinizi verin whatsapp konuşmalarını,mail odeme dekontunu,kredi karti ekstresinde odeme yapıldığını ve iadenin gerçekleşmediğini belgeleyim hemen.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ben kişisel bir şey istemedim, böyle bir konu oluşturuyorsanız altını doldurup oluşturmanız lazım herkesin görebileceği bir şekilde. Forumdaki ilk mesajınızın üstte de söylendiği gibi bu konu olması zaten şüpheli duruyor. Söylediklerinizi destekleyecek bir şey de eklememişsiniz. Kaynaklarınızı herkese açık paylaşamayacaksanız o zaman bu konuyu oluşturmanızın bir anlamı yok. Forumda zaten "güvenilir alışveriş siteleri" gibi mevcut pek çok başlık var halihazırda. Onların altında bu fikirlerinizi paylaşabilirdiniz. Özetle demek istediğim şey, bu tarz konuların altı boş yorumlarla açılma sıklığının artması "bilgi forumu" için kirlilik oluşturuyor.

yasaer06

Yumurta
Üye
Tamam yönlendirin beni olması gereken yere kanitlariyla tekrar açıyım konuları resmen haklı olduğum konuda beni suclayacaksiniz kraldan çok kralcilik yapmayın.

ersincoban

Yumurta
Üye
Merhabalar,

Çamur at izi kalsın ne güzel demi̇...

Bugüne kadar ki̇mseni̇n ürününü göndermemezli̇k yapmadım. Hata bende olmasa bi̇le telafi̇ i̇çi̇n tekrar gönderdi̇m haram yememek i̇çi̇n ama maalesef arkadaş gi̇bi̇ler bi̇tmedi̇ bi̇tmi̇yor. İfti̇ra atmakta üzerleri̇ne yok maalesef bu forumda veya başka yerlerde ki̇mse çıkıp di̇yemez ki̇ beni̇m paramı aldı göndermedi̇ veya paramı i̇ade etmedi̇.

Arkadaş si̇pari̇ş vermi̇ş ben görmedi̇m sebebi̇ de şu kızım ağır bi̇r hastalık geçi̇rdi̇. Si̇pari̇ş arada unutulmuş. i̇ade talebi̇ oluşturmuş fark etti̇ği̇m gi̇bi̇ i̇adesi̇ni̇ i̇letti̇m. Fakat sanal post kullandığımız i̇çi̇n i̇adeler banka i̇le alakalı olarak 2-3 gün sürüyor. Arkadaşın kendi̇si̇ne bu i̇letti̇m. İadeni̇zi̇ oluşturdum i̇ş bankanızda dedi̇m. Belli̇ ki̇ banka henüz i̇ade yapmamış beni̇ suçluyor. buradan da kendi̇si̇ne söylüyorum özel hattında da yazdım iban atın ben gönderi̇ri̇m banka i̇ade yapınca oda beni̇m hedi̇yem olsun.

Bana her zaman ulaşabi̇li̇rsi̇ni̇z, numaram kabak gi̇bi̇ yazıyor ama ben yi̇ne de yazayım.

0536 652 45 62 Ersi̇n Çoban
Ant store turkey

Not olarak şunu beli̇rteyi̇m kendi̇ni̇ çok zeki̇ sanan sen adresi̇ni̇ bi̇le doğru düzgün yazamamışsın....

Moderatör tarafında düzenlendi:

omerfaruk_

Minör
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Bu konu gereksiz ve saçma bir kavgaya dönecek, konuyu kitliyorum. Ersin abi kendisini gayet açık bir şekilde ifade etmiş. Eğer böyle bir konu açacaksanız sözlü ifadeler yerine elle tutulur kanıtlar eklemeniz gerek, lütfen bunlara dikkat edelim. Ayrıca defalarca alışveriş yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...