Yeni yeni karıncalarla alakadar olmaya başladım 1 haftadır arıyorum ama kraliçe bulamadım . Tavsiyeleriniz varsa söyliyebilirsiniz .
Karınca Satın almak ✅Yeni yeni karıncalarla alakadar olmaya başladım 1 haftadır arıyorum ama kraliçe bulamadım . Tavsiyeleriniz varsa söyliyebilirsiniz .
Bazı platformlara baktım 80 tl ye kadar var . Ve yeni başladığım ićin onları harcamak istemiyorum yani param boşa gitmiş olur . Tecrübeli arkadaşların alması daha mantıklı gibiKarınca Satın almak ✅
Bulamıyorsun diye söyledimBazı platformlara baktım 80 tl ye kadar var . Ve yeni başladığım ićin onları harcamak istemiyorum yani param boşa gitmiş olur . Tecrübeli arkadaşların alması daha mantıklı gibi
ok 👍Bulamıyorsun diye söyledim
Dostum satın almanı önermem kendin arayıp bulabilirsin bu ayda kraliçe bulma şansın fazla, umarım bulabilirsin
Kepez sütçuler . SenAntalya nın hangi ilçesindesin acaba
Alanya benimki deKepez sütçuler . Sen
HmmAlanya benimki de
EvetYeni mi başladın hobiye
Yardımcı olabilirimBazı platformlara baktım 80 tl ye kadar var . Ve yeni başladığım ićin onları harcamak istemiyorum yani param boşa gitmiş olur . Tecrübeli arkadaşların alması daha mantıklı gibi
Şu anlık satın almayı düşünmüyorum .Yardımcı olabilirim
bence de satın alma bugün evimde uçuş oldu ve evde karınca olduğundan bile haberim yoktu geçen hafta da 5 tane buldum bugün 1 tane yolda gördüm elimde çok olduğu için almadım her türlü bulursun ama test tüpün olsun bakımı rahatŞu anlık satın almayı düşünmüyorum .
Satmıyorum zaten bu aralar etrafımda çok kraliçe ile karşılaşıyorum istiyorsanız kargolarım.Şu anlık satın almayı düşünmüyorum .
Kargolama şansınız var ise ben alabilirmiyim 3 gündür kraliçe bulamıyorum ayrıca fazladan deney tüpünüz varsa rica edersem alabilirmiyim çünkü şırınga ile olmayacağa benziyor bu işSatmıyorum zaten bu aralar etrafımda çok kraliçe ile karşılaşıyorum istiyorsanız kargolarım.