Bekliyorum cevabınıSanırım 50 tl sormuştum öyle demişti yaklaşık 2 3 hafta önce yarın bir siparişim gelecek daha detaylı bilgi verebilirim geldikten sonra.
Bir süre daha aynısını yapmaya devam eder sözde ucuz gösteriyor ben daha önce dubia hamam böceğini anasayfasında dubai diye görmüştüm ve Whatssapptan belirtmiştim fakat hala değiştirmediBen ankara canlı yemden geçen kargo aldım sitesinde 35 yazdığı halde 46 tl ödedim sorduğumda aynen zam gelmiş diye cevap aldım sitede hala 35 yazıyor gerçi

Benimde o siparişimde ürünümü eksik yolladılar belirttim kendilerine fotoğraf istedi eksik olduğunu görünce arkadaşlar unutmuş diyip para iadesi yaptılar neden dediğimde boşuna tekrar kargo ücreti ödemeyin diye cevap aldım benim hatam olsa eyvallah ama kendilerinden dolayı yapılan hatanın cefasını ben çekiyorum Antalya çekirge harici alınmaz gibi hocam artıkBir süre daha aynısını yapmaya devam eder sözde ucuz gösteriyor ben daha önce dubia hamam böceğini anasayfasında dubai diye görmüştüm ve Whatssapptan belirtmiştim fakat hala değiştirmedi
Ekli dosyayı görüntüle 21562
Aynısı bana oldu ama para iadesi yattı benimBenimde o siparişimde ürünümü eksik yolladılar belirttim kendilerine fotoğraf istedi eksik olduğunu görünce arkadaşlar unutmuş diyip para iadesi yaptılar neden dediğimde boşuna tekrar kargo ücreti ödemeyin diye cevap aldım benim hatam olsa eyvallah ama kendilerinden dolayı yapılan hatanın cefasını ben çekiyorum Antalya çekirge harici alınmaz gibi hocam artık
Not: para iadesi de hala gelmedi kaç hafta oldu nerdeyse
Benimde basima gelmisti morio kurdunu gondermemislerdi parayi iade ettiler ama bundan sonra ankara canli yemden siparis verir miyim muammaBenimde o siparişimde ürünümü eksik yolladılar belirttim kendilerine fotoğraf istedi eksik olduğunu görünce arkadaşlar unutmuş diyip para iadesi yaptılar neden dediğimde boşuna tekrar kargo ücreti ödemeyin diye cevap aldım benim hatam olsa eyvallah ama kendilerinden dolayı yapılan hatanın cefasını ben çekiyorum Antalya çekirge harici alınmaz gibi hocam artık
Not: para iadesi de hala gelmedi kaç hafta oldu nerdeyse