Antalya Çekirge

Mert2772

Yumurta
Üye
Antalya çekirgeden canlı yem almayı planlıyorum fakat kargo ücreti ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Eğer daha önce alan varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?

Scylla

Yumurta
Üye
Sanırım 50 tl sormuştum öyle demişti yaklaşık 2 3 hafta önce yarın bir siparişim gelecek daha detaylı bilgi verebilirim geldikten sonra.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
kargo boyutuna göre fiyat çok değişir kargo kapıda ödeme ile yapılıyor

EArslan

Phragmotic
Üye
Boyuta göre değişiyor. 30 tl verdiğimide biliyorum, 80 tl verdiğimide. En az 30 olarak düşün.

tolgakurt

Yumurta
Üye
Ben ankara canlı yemden geçen kargo aldım sitesinde 35 yazdığı halde 46 tl ödedim sorduğumda aynen zam gelmiş diye cevap aldım sitede hala 35 yazıyor gerçi

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Ben ankara canlı yemden geçen kargo aldım sitesinde 35 yazdığı halde 46 tl ödedim sorduğumda aynen zam gelmiş diye cevap aldım sitede hala 35 yazıyor gerçi
Bir süre daha aynısını yapmaya devam eder sözde ucuz gösteriyor ben daha önce dubia hamam böceğini anasayfasında dubai diye görmüştüm ve Whatssapptan belirtmiştim fakat hala değiştirmedi
A286AADA-AB9D-4730-BB7F-B63432F4DDB2.jpeg

tolgakurt

Yumurta
Üye
Bir süre daha aynısını yapmaya devam eder sözde ucuz gösteriyor ben daha önce dubia hamam böceğini anasayfasında dubai diye görmüştüm ve Whatssapptan belirtmiştim fakat hala değiştirmedi
Ekli dosyayı görüntüle 21562
Benimde o siparişimde ürünümü eksik yolladılar belirttim kendilerine fotoğraf istedi eksik olduğunu görünce arkadaşlar unutmuş diyip para iadesi yaptılar neden dediğimde boşuna tekrar kargo ücreti ödemeyin diye cevap aldım benim hatam olsa eyvallah ama kendilerinden dolayı yapılan hatanın cefasını ben çekiyorum Antalya çekirge harici alınmaz gibi hocam artık
Not: para iadesi de hala gelmedi kaç hafta oldu nerdeyse

Kutay

Yumurta
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
bende 200 tane un kurdu almıştım 1000 tane gönderdiler bu biraz benim yararıma ama fazla özenmiyorlar siparişlerine

xqewz

Yumurta
Üye
Benimde o siparişimde ürünümü eksik yolladılar belirttim kendilerine fotoğraf istedi eksik olduğunu görünce arkadaşlar unutmuş diyip para iadesi yaptılar neden dediğimde boşuna tekrar kargo ücreti ödemeyin diye cevap aldım benim hatam olsa eyvallah ama kendilerinden dolayı yapılan hatanın cefasını ben çekiyorum Antalya çekirge harici alınmaz gibi hocam artık
Aynısı bana oldu ama para iadesi yattı benim

Emre52ege52

Replete
Üye
Benimde basima gelmisti morio kurdunu gondermemislerdi parayi iade ettiler ama bundan sonra ankara canli yemden siparis verir miyim muamma

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ankara Canlı Yem'in sitesindeki bilgileri bildirmekle uğraşmayın. Oradaki "pazlanmaz" metal cımbız da paslanmaz değil bu arada, haberiniz olsun.