Ant store turkey

özcan

Media
Üye
Arkadaşlar, 3-4 hafta önce Ant Store Turkey'den sipariş vermiştim. Siparişler geldi, hepsi gayet güzeldi fakat formikaryumda bir sorun vardı. Birleşik Outworld'lü formikaryum sipariş vermiştim, fakat Outworld'de transfer için ne bir delik vardı ne de başka bir şey. Üstelik formikaryumun üstündeki camda yapışkan vardı, ben bunu nasıl temizleyeceğim? Ersin abiye sordum fakat cevap vermedi. Belki buradan cevap alabilirim.

Ekli dosyalar

• IMG-20250407-WA0001.jpg
    IMG-20250407-WA0001.jpg
    63.7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20250407-WA0000.jpg
    IMG-20250407-WA0000.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20250407-WA0002.jpg
    IMG-20250407-WA0002.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 48

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Ürün istediğim ürün fakat ürünün içini nasıl temizleyecegimi bilmiyorum yapışkanla yapıştırılmış outworldde delik yok transfer için
Transferde tek delik de iş görür, outworld bağlantısını kesersiniz yeni transfer edeceğiniz yerle eski formikaryumu-tüpü bağlarsınız geçerler. Temizlik için de formikaryumu su ile doldurup çalkalarsanız biraz temizlenir. Veya uzun bükülebilir tüp temizleme fırçalarından alırsanız onunla da temizleyebilirsiniz.

özcan

Media
Üye
Transferde tek delik de iş görür, outworld bağlantısını kesersiniz yeni transfer edeceğiniz yerle eski formikaryumu-tüpü bağlarsınız geçerler. Temizlik için de formikaryumu su ile doldurup çalkalarsanız biraz temizlenir. Veya uzun bükülebilir tüp temizleme fırçalarından alırsanız onunla da temizleyebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkürler

Peki ben bu outworldu nasil sökebilirim zarar vermeden

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tamamdır çok teşekkürler

Peki ben bu outworldu nasil sökebilirim zarar vermeden
Rica ederim. Aseton kullanarak yapıştırıcı sökülebilir ama sonrasında iyice yıkayın ve koku olmadığından emin olun.

Çağan38

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, 3-4 hafta önce Ant Store Turkey'den sipariş vermiştim. Siparişler geldi, hepsi gayet güzeldi fakat formikaryumda bir sorun vardı. Birleşik Outworld'lü formikaryum sipariş vermiştim, fakat Outworld'de transfer için ne bir delik vardı ne de başka bir şey. Üstelik formikaryumun üstündeki camda yapışkan vardı, ben bunu nasıl temizleyeceğim? Ersin abiye sordum fakat cevap vermedi. Belki buradan cevap alabilirim.
Yurt dışından mı geliyor üstündeki havalandırma ile mi geliyor bir de arkasında test tüpü girişi olması lazımdı