Ant Store Turkey Hakkında Bilgi

Mustafay

Pupa
Üye
Çok fazla karınca ekipmanı alacağım. Undergroundu ben de beğenmedim, en iyisi ant storeden almak. Onlar hakkında bilgi verir misiniz? Alışveriş yapacağımda shopier e gönderiyor. Kendi sayfası mı, güvenli mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Evet güvenli fakat 400 TL altına kargo ücreti alıyo

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ben hobiye başladığımdan beri alışveriş yapıyorum kendisiyle buluşup ta konuştum. Daha hiç bir problem yaşamadım. İsterseniz instagram üzerinden ulaşın kendisine.

Emir123

Media
Üye
En az 1500 tl'lik alışveriş yaptım acayip güvenilir bir sıkıntı olursa anında tekrar telafi kargosu yapıyor

Poyrazing

Larva
Üye
Benim şahsen ürünlerini pek beğenmediğim bir site. Geçen gün autworld söylemiştim, autworld ü yapboz gibi göndermişler. 2 adet söylemiştim birisin açtığım anda havalandırma flanşının yarısı yoktu. Bana bir tık özensiz gibi geldi.

punk

Larva
Üye
ben 17 gün once karıncamizmirden baya ürün siparişi verdim ve hala elime ulaşmadı, mağazayı devretmişler herhalde mağaza sahibi sehirdışında olduğunu ve baya sipariş biriktiğini söyledi

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
ben 17 gün once karıncamizmirden baya ürün siparişi verdim ve hala elime ulaşmadı, mağazayı devretmişler herhalde mağaza sahibi sehirdışında olduğunu ve baya sipariş biriktiğini söyledi
Evet devrettik exorexstore şuan.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Benim şahsen ürünlerini pek beğenmediğim bir site. Geçen gün autworld söylemiştim, autworld ü yapboz gibi göndermişler. 2 adet söylemiştim birisin açtığım anda havalandırma flanşının yarısı yoktu. Bana bir tık özensiz gibi geldi.
@ersincoban