Ant store turkey güvenilir mi?

FancySchwarzz

Yumurta
Üye
Merhabalar bayramdan birkaç gün önce bir sipariş oluşturmuştum. Bayram sonu elimde olacağını söylemişlerdi fakat henüz kargoya verilmemiş olarak görünüyor. Güvenilir olduğu söyleniyor acaba ben mi yanlış yerden sipariş oluşturdum satın alım yapan varsa yardımcı olabilir mi? Sipariş verdiğim yer ekteresim_2025-04-03_225624317.png

waynhen

Nanitik
Üye
Ben 2 hafta önce alışveriş yaptım herhangi bi sorun olmadı olmazda.Ersin abi güvenilir bı satıcıdır.İstersen kendisine WhatsApp üzerinden ulaşabilirsin.

DuruKoç_1

Yumurta
Üye
Bende aynı yerden alışveriş yaptım, bugün kargoya verileceği söylendi ama verilmedi.
Ben güveniyorum.

FancySchwarzz

Yumurta
Üye
Ben 2 hafta önce alışveriş yaptım herhangi bi sorun olmadı olmazda.Ersin abi güvenilir bı satıcıdır.İstersen kendisine WhatsApp üzerinden ulaşabilirsin.
İlk defa bu siteden sipariş verdiğim için bir an gelmeyecek diye tedirgin olmuştum.İçim rahatladı teşekkür ederim.

Bende aynı yerden alışveriş yaptım, bugün kargoya verileceği söylendi ama verilmedi.
Ben güveniyorum.
Anladım teşekkür ederim.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Merhabalar bayramdan birkaç gün önce bir sipariş oluşturmuştum. Bayram sonu elimde olacağını söylemişlerdi fakat henüz kargoya verilmemiş olarak görünüyor. Güvenilir olduğu söyleniyor acaba ben mi yanlış yerden sipariş oluşturdum satın alım yapan varsa yardımcı olabilir mi? Sipariş verdiğim yer ekteEkli dosyayı görüntüle 47620
Kargoya verilir o dert etme, bayram diye gecikmiştir.