Ant Store Turkey Alışveriş

wigerid

Yumurta
Üye
Ant store türkeyden bir koloni satın almak istiyorum ama parayı ibandan atmam lazımmış. Biraz kuşkulandım. Biliyorum güvenilir bir site ama bu normal mi? Siz ibandan para atarak alışveriş yaptınız mı? Söylerseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yunusemree

Pupa
Üye
Sitenin fotoğraflarını buraya atarsanız yardımcı oluruz

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Alışveriş yapcaksanız güvenilirdir korkulacak bir şey yok. İbandan istemesinin bir sürü sebebi olabilir mesela vergiler, mesela siteden ödeme alamıyor olması gibi ...

wigerid

Yumurta
Üye
Alışveriş yapcaksanız güvenilirdir korkulacak bir şey yok. İbandan istemesinin bir sürü sebebi olabilir mesela vergiler, mesela siteden ödeme alamıyor olması gibi ...
Evet alacağım koloni bana rezerve edildiği için sitede yok ibandan atmam gerekiyor bir sıkıntı çıkmaz degilmi

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Evet alacağım koloni bana rezerve edildiği için sitede yok ibandan atmam gerekiyor bir sıkıntı çıkmaz degilmi
Bu tarz tanınan bilinen sitelerden aklınıza gelen tarzda sıkıntılar çıkmaz. O tarz şeyleri referansı olmayan şahıslardan alım yaparken yaşarsınız.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Her alışverişimi burdan yaparım gayet güzel alabilirsin
Ant store türkeyden bir koloni satın almak istiyorum ama parayı ibandan atmam lazımmış. Biraz kuşkulandım. Biliyorum güvenilir bir site ama bu normal mi? Siz ibandan para atarak alışveriş yaptınız mı? Söylerseniz sevinirim.