Arkadaşlar Nisan ayının 10. Günü civarında bulduğum messor structor kraliçem şuan 10. İşçisini çıkardı. Normal bir durum mu? Zaten ilk işçiden sonraki gün 6 tane daha çıktı.
maşallah. Sorun yok, demekki koşullar çok optimal ve kraliçe yumurtaları sağlıklı bir biçimde besliyor. Ben nisan 11 de buldum kraliçemi 5 gün sonra yumurtladı hala daha çıkmadı yumurtalar.Arkadaşlar Nisan ayının 10. Günü civarında bulduğum messor structor kraliçem şuan 10. İşçisini çıkardı. Normal bir durum mu? Zaten ilk işçiden sonraki gün 6 tane daha çıktı.
Teşekkürlermaşallah. Sorun yok, demekki koşullar çok optimal ve kraliçe yumurtaları sağlıklı bir biçimde besliyor. Ben nisan 11 de buldum kraliçemi 5 gün sonra yumurtladı hala daha çıkmadı yumurtalar.
Normal ben mart sonu bulmuştum. Geçen hafta ilk işçi çıktı şimdi 20 veya 20den fazla işçi var.Arkadaşlar Nisan ayının 10. Günü civarında bulduğum messor structor kraliçem şuan 10. İşçisini çıkardı. Normal bir durum mu? Zaten ilk işçiden sonraki gün 6 tane daha çıktı.
İlk işçiden önce müdahale yapmadım hiç bakmadım coverdan içerisi görünüyor diye işçi çıkınca un kurdu şekerli su ve muhabbet kuşu yemini koydum 5 gün sonra 10. İşçi.Ne ile besledin kreliceyi ilk işçiden önce ve sonra bilgi için soruyorum çok bilgili değilim ama bendede bir adet messor sp kraliçesi var ilk iscisinin çıkmasını bekliyorum.
Teşekkür ederim bilgi için hayilri günler.İlk işçiden önce müdahale yapmadım hiç bakmadım coverdan içerisi görünüyor diye işçi çıkınca un kurdu şekerli su ve muhabbet kuşu yemini koydum 5 gün sonra 10. İşçi.
Hayırlı günler.Teşekkür ederim bilgi için hayilri günler.