Annem böceklerden korkuyor o yüzden besleyemiyorum

DriperSpringtrap

Yumurta
Üye
Arkadaşlar annem böceklerden korkuyor ve benim forumlarımı görenler bilir lp sling l2 beslemeyi düşünüyordum annem izin vermedi başka şey bak vs. dedi sizce ne bakabilirim başka ? Yardımcı olursanız sevinirim

spideryagiz

Yumurta
Üye
Arkadaşlar annem böceklerden korkuyor ve benim forumlarımı görenler bilir lp sling l2 beslemeyi düşünüyordum annem izin vermedi başka şey bak vs. dedi sizce ne bakabilirim başka ? Yardımcı olursanız sevinirim
Kankam, sürüngen konusuna gelirsek gecko alsan böcekle beslemen gerekecek onun yerine Iguana alabilirsin illa böcek bakacaksın çünkü.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bitkilerle beslenen canlılara yönebilirsin, en mantıklısı o.Ya da anneni odana sokmayacaksın veya böcekleri odanda bir köşede de bakabilirsin

bulutsensei

Nanitik
Üye
hocam benimkiler de karınca için evi basar vs. dediler ama güvenliğini güzel bir şekilde sağlarsan hiçbir şeyde sıkıntı olmaz. ne karınca için ne de tarantula için. benim şahsi düşüncem bu şekilde. eğer kaçmaya yerleri olmazsa gayet güvenli olur. :)

tarikkapakli

Larva
Üye
hocam benimkiler de karınca için evi basar vs. dediler ama güvenliğini güzel bir şekilde sağlarsan hiçbir şeyde sıkıntı olmaz. ne karınca için ne de tarantula için. benim şahsi düşüncem bu şekilde. eğer kaçmaya yerleri olmazsa gayet güvenli olur. :)
evet bendede dediler ama işte hiç kaçmadığını gördüler şuan istediğim kadar besleyebiliyorum

bulutsensei

Nanitik
Üye
evet bendede dediler ama işte hiç kaçmadığını gördüler şuan istediğim kadar besleyebiliyorum
hocam bende mart ayı gibi uçuşlar başladığında ava çıkıcam, umarım bulabilirim. hatta 2 tür bulabilirsem çok daha güzel olur (eğer olursa günlüğe güncelleme atarım). yeni yeni merak sardığım için hemen beslemek istiyorum.

tarikkapakli

Larva
Üye
hocam bende mart ayı gibi uçuşlar başladığında ava çıkıcam, umarım bulabilirim. hatta 2 tür bulabilirsem çok daha güzel olur (eğer olursa günlüğe güncelleme atarım). yeni yeni merak sardığım için hemen beslemek istiyorum.
bende 2 kraliçe aldım gelicek ben de kraliçe avına çıkmıştım ama burda karınca az normal karıncayı bulamıyorum birde kraliçe arıyorum

bulutsensei

Nanitik
Üye
bende 2 kraliçe aldım gelicek ben de kraliçe avına çıkmıştım ama burda karınca az normal karıncayı bulamıyorum birde kraliçe arıyorum
anladım hocam, zaten bende eğer avdan eli boş dönersem stoklar yenilendiği için muhtemelen satın almam gerekir. umarım fiyatları etkilemez bu.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
@DriperSpringtrap bitkisel beslenen Dev Afrika Salyangozu bakabilirsin. Bu salyangozlar da biraz büyük olur, yine evde bakmak istemeyebilirler. 😃 Bu canlılarla ilgili konuma göz atabilirsin:

akamanyaksisko

Yumurta
Üye
büyük cins kaçma olasılığı az ve güvenli bir tür seçersen annen ısınır. Aynısı benim ailemde de oldu kendileri çok karşı çıktılar ilk zamanlarda, hayalim olan peygamber devesini 1 hafta sonunda gizlice eve soktum (apartmanda bakıyordum) ilgilendiğimi görünce kaçma olasılığı da az olunca iyice ısındılar şu anda evde çok rahat bakıyorum.

denizery

Yumurta
Üye
Benim odamda tarantula var haberleri bile yok 2. yi almayı düşünüyorum ama alıcaksan şöyle dışarı çıktığında okula gittiğinde vs. kapıyı kitleyip Çıkman lazım bide canlı yem kargolarını gizleyerek alman lazım o açıdan biraz sakat iş ama benim ablamla annem çalıştığı için benden sonra Geliyolar senin ailenden birileri düzenli olarak evde kalıyosa sakata gelebilir dikkatli ol.

Teiglinn

Yumurta
Üye
Sürüngen için crested gecko olabilir ama ülkemizde yasal değil.

karincalemi

Yumurta
Üye
Benim odamda tarantula var haberleri bile yok 2. yi almayı düşünüyorum ama alıcaksan şöyle dışarı çıktığında okula gittiğinde vs. kapıyı kitleyip Çıkman lazım bide canlı yem kargolarını gizleyerek alman lazım o açıdan biraz sakat iş ama benim ablamla annem çalıştığı için benden sonra Geliyolar senin ailenden birileri düzenli olarak evde kalıyosa sakata gelebilir dikkatli ol.
Kanka seni ailene şikayet etcem AFASLKFJAFS helal olsun bro sende ne cesaret varmış benimkiler eve tarantula sokarsan hakımı helal etmem diyor sen düşün.

denizery

Yumurta
Üye
Kanka seni ailene şikayet etcem AFASLKFJAFS helal olsun bro sende ne cesaret varmış benimkiler eve tarantula sokarsan hakımı helal etmem diyor sen düşün.
Vallaha kanka alışsınlar diye televizyondan karınca çiftliğimin eski videolarını falan açıyorum annem yavaş yavaş ısındı annem sorun yok dediği sürece ablamın dedikleri önemli değil ama annem tam alışmadan patlarsa geçmiş olsun EVRPOVNWEIPOBTINBEWN bide hayvanlar odanın belirgin yerinde kapı açıldığı gibi gözüküyolar bi açık bıraksam gg.