min 20 tl sipariş verebiliyorsun hatırladığım kadarıyla, kargoyu sen kendin ödüyorsun kapıda.Ankaracanliyem den sipariş eden biri varmı 15 TL alacağım ürün kargo ücreti bişey yazmıyor kapıda kargo ücreti almaz değil mi?
Analdım sağolunmin 20 tl sipariş verebiliyorsun hatırladığım kadarıyla, kargoyu sen kendin ödüyorsun kapıda.
Eve gelince de 35 TL değil mi zatenMin 15 tl sipariş veriliyor kargo türkihenin heryerine 35tl kqrgonu şu eye almaya gittiğinde 35 tl veriosun
Ankara cqnlı yemden alacaksan eve sipariş verme geç saatlere kadar arabada duracağı için öluŕ . Şubeden teslim en iyisiEve gelince de 35 TL değil mi zaten
20,50 tllık ürün alcam 35 tl kargo ücreti varmışŞu kargo ücreti çok fazla değil mi 15 TLlik birşey alsak kargoyla direk 50 TL oluyor
Valla hocam ondan dolayı insanın alası gelmiyor siz ne almayı düşünüyorsunuz20,50 tllık ürün alcam 35 tl kargo ücreti varmış
Mikro un kurdu 100 tane ve 4 tane dubia 2 tanede ısıtıcıValla hocam ondan dolayı insanın alası gelmiyor siz ne almayı düşünüyorsunuz
Ben 200 tane mikro un kurdu aldım 15 tl tuttu zaten çok hızlı büyüyorlarAnkaracanliyem den sipariş eden biri varmı 15 TL alacağım ürün kargo ücreti bişey yazmıyor kapıda kargo ücreti almaz değil mi?
20tl altı gelmiyor diye aldım ve 1 tane karınca besliceğim için diğeri kış uykusuna yatcak ve üretmek çok istemiyorum o yüzden 100 mikro 4 dubia iyiBen 200 tane mikro un kurdu aldım 15 tl tuttu zaten çok hızlı büyüyorlar
Aldığımda min 15 tl idi20tl altı gelmiyor diye aldım ve 1 tane karınca besliceğim için diğeri kış uykusuna yatcak ve üretmek çok istemiyorum o yüzden 100 mikro 4 dubia iyi
Ne zaman aldınız? Ve ne kadar kargo verdiniz?Aldığımda min 15 tl idi
Yani ne kadar kargo parası verdinizNe zaman aldınız? Ve ne kadar kargo verdiniz?
sabit 35tl, sitesinde yazıyor ztnYani ne kadar kargo parası verdiniz
1 kendimize 2 3 tane de Ankara yeme alıyoruz hocam 😂Mikro un kurdu 100 tane ve 4 tane dubia 2 tanede ısıtıcı
Yakında bı yerde satan bı yer olsa direk alsam ama maalesef yok 🥺
yapacak bişey yok hocam1 kendimize 2 3 tane de Ankara yeme alıyoruz hocam 😂