Ankara'dan selamlar! Hobiye dönüş yapmak istiyorum, destek olur musunuz? :)

Ekmek

Yumurta
Üye
Herkese merhaba,

Yaklaşık 2 yıl kadar önce aktif şekilde karınca besliyordum. Kraliçe bulup test tüpünde büyütmekten, formikaryum kurup koloni geliştirmeye kadar bayağı keyif alıyordum ama zamanla uzaklaştım ve şu anda elimde hiç koloni yok.

Şimdi tekrar bu güzel hobiye dönmek istiyorum. Ankara’da yaşıyorum ve bu hobiyi burada yapan kişilerle tanışmak, fikir alışverişi yapmak çok isterim. Eğer elinde fazla kraliçe olan, paylaşmak isteyen veya yol göstermek isteyen olursa çok mutlu olurum 🙏

Şimdiden herkese teşekkür ederim, umarım bu vesileyle hem güzel dostluklar kurar hem de kolonilerimeme yeniden kavuşurum 🐜

İyi forumlar dilerim!

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hobiye ve foruma hoşgeldiniz sizi aramızda görmekten mutluluklar duyarız🙃

Ekmek

Yumurta
Üye
Hobiye ve foruma hoşgeldiniz sizi aramızda görmekten mutluluklar duyarız🙃
Teşekkürler.
Hoş buldum. :)

Selamlar tekrar,

Yakın zamanda Ankara’da karınca besleme hobisini yapanlarla küçük bir buluşma gerçekleştirme fikrim var. Bu hobiyi paylaşan insanlarla yüz yüze tanışmak, deneyimlerden faydalanmak, belki test tüpleri/koloniler üzerine sohbet etmek veya takas yapmak için güzel bir ortam olabilir diye düşündüm.

Katılım durumu oluşursa, uygun bir zaman ve yerde (bir park, kafeterya ya da ortak karar verdiğimiz bir alan) buluşabiliriz. Çok resmi bir etkinlik değil, tamamen hobi sohbeti tadında bir ortam olur :)

Bu fikre sıcak bakanlar varsa lütfen yorum yazsın ya da mesaj atsın. İlgi olursa detayları birlikte belirleriz.

Şimdiden teşekkürler!

YAKO

Larva
Üye
Tekrardan aramıza hoşgeldin 🫡 Tekrar eğer uçuşlara denk gelirsem yardımcı olmak isterim dostum ☺️

mokeskin

Yumurta
Üye
2 adet formika kraliçem fazla Ankara Yenimahalledeyim. Takas yapabilirim.

Ekmek

Yumurta
Üye
2 adet formika kraliçem fazla Ankara Yenimahalledeyim. Takas yapabilirim.
Öncelikle teklif için teşekkürler.
Şuan elimde fazla hiçbir tür yok. Ama uçuşlar 1-2 haftaya başlar. Elime fazla kraliçe geçerse kesinlikle teklifini değerlendireceğim.