Genel olarak selonopsis uçuşları çok arttıŞuan ankaradayım burda feci bir selenopsis uçuşu var konyadada vardı bolkondq bile iki tane buldum
evet evet günlük rutin uçuyolar sanki 😅Genel olarak selonopsis uçuşları çok arttı
sıkma canını bu aralar türkiyenin dört bi yanında selenopsis uçuşları yaşanıyo illaki denk gelirsin yerlere bakarak yürü gözüne çarparBı ben bulamadım ya canım çok sıkkın Ankara Altındağ dayım lasius uçuşu ve formica uçuşu oldu ama bulamadım ya yarın sonkez çıkıp gezip bakicam
sıkma canını bu aralar türkiyenin dört bi yanında selenopsis uçuşları yaşanıyo illaki denk gelirsin yerlere bakarak yürü gözüne çarpar
iyi şanslarYarın cikicam yürüyüşe arkadaşımla 3-4 saat aramayı düşünüyorum inşallah bulurum
Türüne bağlı net bir foto atarsanızBir koloni buldum şimdi gezerken uçuş yapmamışlar daha taşın altından çıktı koloni baya fazla işçisi vardı ve 15 e yakın da kanatlı gördüm sizce kış gelemeden uçuş yaparmi bu koloni
selonopsis uçuşları bitti diye biliyorum ama?Ordan ayrıldım ama selenopsis di
Dün ve ondan önceki gün oldu arkadaşım 9 tane bulmuş 3 tane almış belki bı kaç gundaha devam eder ztn kış geliyor uçuş lar azaldıselonopsis uçuşları bitti diye biliyorum ama?
Yakın zamanda aşırı yoğun bir solenopsis uçuşu oldu bulursun kolinin etrafında dolaşBir koloni buldum şimdi gezerken uçuş yapmamışlar daha taşın altından çıktı koloni baya fazla işçisi vardı ve 15 e yakın da kanatlı gördüm sizce kış gelemeden uçuş yaparmi bu koloni
3-5 gün bulursun ondan sonrası zor celilinde dediği gibi çok fazla solenopsis varDün ve ondan önceki gün oldu arkadaşım 9 tane bulmuş 3 tane almış belki bı kaç gundaha devam eder ztn kış geliyor uçuş lar azaldı
Burda nerelerde koloni var bilmiyorum ama dün 5 saat boyunca aralıksız gezdim bir tane bile karınca bulamadım yağmur da yağmış ti sıcaklık ta 22 dereceyi bugün de bu koloniyi buldum 1 hafta boyunca hep gezcem selenopsis i baya çok istiyorumYakın zamanda aşırı yoğun bir solenopsis uçuşu oldu bulursun kolinin etrafında dolaş
zaten kraliçeler genelde arandığımda değil beklenmeyen bir anda karşıma çıkıyor o yüzden ceninde bir parça pamukla bir şırınga taşımanı öneririm (test tüpü cam olduğu için cebinde soru. çıkarabilir)Burda nerelerde koloni var bilmiyorum ama dün 5 saat boyunca aralıksız gezdim bir tane bile karınca bulamadım yağmur da yağmış ti sıcaklık ta 22 dereceyi bugün de bu koloniyi buldum 1 hafta boyunca hep gezcem selenopsis i baya çok istiyorum
Evet okulda filan hep taşıyorjm elimdeki kolonileri de öyle buldum birini Mersin'de bir gece eylemcesinde ezilmekten kurtardım hiç beklemiyordum birinide sabah uyandığımda saksı larin arasında cebimde tüpü taşırken taşımak için ayriyetten plastikten bir tüp aldımzaten kraliçeler genelde arandığımda değil beklenmeyen bir anda karşıma çıkıyor o yüzden ceninde bir parça pamukla bir şırınga taşımanı öneririm (test tüpü cam olduğu için cebinde soru. çıkarabilir)