Kesin bulursun diye birşey yok ama yağmurdan sonra çıkıp kaldırımlara bakarsan şansın artar.Uzun zamandır çok hevesleniyordum, ilk defa arıyacağım. Sanırsam yağıştan sonra uçuşlar oluyor. Bugün havayı yağmurlu gösteriyor çıksam kraliçe bulabilir miyim?
Bende Ankaradayım havada baya rüzgar var eğer seninde yaşadığın bölgede rüzgar var ise şansın düşer ama eğer yağmur yağarsa ve rüzgar da esmez yağmurdan sonra güneş açarsa çıkıp aramanı tavsiye ederim.Uzun zamandır çok hevesleniyordum, ilk defa arıyacağım. Sanırsam yağıştan sonra uçuşlar oluyor. Bugün havayı yağmurlu gösteriyor çıksam kraliçe bulabilir miyim?
Teşekkür ediyorum yağmur yağarsa çıkıp bakacağım.Bende Ankaradayım havada baya rüzgar var eğer seninde yaşadığın yerde rüzgar var ise şansın düşer ama eğer yağmur yağarsa ve rüzgar da esmez güneş açarsa çıkıp aramanı tavsiye ederim.
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Teşekkür ediyorum yağmur yağarsa çıkıp bakacağım.
Yağmur yağdıktan sonra rüzgarda biterse ve güneş açarsa kraliçe aramanı tavsiye ederim.Teşekkür ediyorum yağmur yağarsa çıkıp bakacağım.
Türler hakkında bir bilgim yok hangi türü bulmam daha olası?Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Yağmur yağdıktan sonra rüzgarda biterse ve güneş açarsa kraliçe aramanı tavsiye ederim.
Eğer kastettiğiniz yağmurdan sonra hangi türleri bulabilirim diyorsanız bir çok tür yağmurdan sonra uçuş yapar.Türler hakkında bir bilgim yok hangi türü bulmam daha olası?