Yer çok fark etmiyor yağmur sonrası ormanlık alanlara git taşların altına bak geceleri güçlü sokak lambalarının altına bakBu zamanda Ankara'da nerelerde kraliçe karınca bulabilirim Ankara/Gölbaşında yaşıyorum.
Aşırı fazla var bende bu sabah 3 kraliçe ve birsuru ölü prens buldumBu ara baya bir solenopsis patlaması var. Daha birkaç saat önce balkonda prensi vardı.
Kraliçe buldunuz mu pekiAşırı fazla var bende bu sabah 3 kraliçe ve birsuru ölü prens buldum
Rica etsem 2-3 tabe banada yollar misiniz lütfen burda bulamıyorum (Yozgat)Aşırı fazla var bende bu sabah 3 kraliçe ve birsuru ölü prens buldum
Bulduğum günün akşamı yurt dışına çıktım döndüğümde bulursam yollarimRica etsem 2-3 tabe banada yollar misiniz lütfen burda bulamıyorum (Yozgat)
Kendi kraliçenizi bulmanızı tavsiye ederim. Büyük bir zevk kesinlikle yaşamalısınız. Sonbaharda bulduğunuz messorlar büyük ihtimalle ilkbahara kadar işçi çıkarmayacaktır. İlk baharda messor bulmak daha kolay ve iyi gelişen bir koloniye sahip olabilirsiniz.Rica etsem 2-3 tabe banada yollar misiniz lütfen burda bulamıyorum (Yozgat)
Tamam teşekkür ederimBulduğum günün akşamı yurt dışına çıktım döndüğümde bulursam yollarim