15/07/2023 tarihinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Tüm un kurtları ölü. Havanın çok sıcak olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.Üstüne üstlük cumartesi günü verdiğim için siparişi pazartesi günü kargoya verirler diye düşünüyordum çünkü bu bir canlı ve kargoda ne kadar az durursa o kadar iyi. Ama aynı gün kargoya verilmiş. İzmir'de oturduğum için Ankara'dan buraya ikindi zamanı verdiğim siparişim gelemez. Hangi akla hizmet 3 gün kargoda durmasını mantıklı buldular bilmiyorum. Açtığımda karşılaştığım manzara böyleydi.

Tek bir hareket bile yok. Üretim için almıştım ama asıl sorum buzluğa koyup kullanacağım zaman kullanabilir miyim. 100 un kurdu 100 mikro un kurdu, cımbız ve yataklık için 60 TL kargo için 50 TL ödedim. İşlerinde profesyonel olup pazartesi günü vermeyi düşünmedikleri için onlarda hata buluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda böyle şeyler yaşayan varsa sonraki aşamada neler yaptığını anlatırsa çok yardımcı olur.
Bu şekilde geldi.

Tek bir hareket bile yok. Üretim için almıştım ama asıl sorum buzluğa koyup kullanacağım zaman kullanabilir miyim. 100 un kurdu 100 mikro un kurdu, cımbız ve yataklık için 60 TL kargo için 50 TL ödedim. İşlerinde profesyonel olup pazartesi günü vermeyi düşünmedikleri için onlarda hata buluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda böyle şeyler yaşayan varsa sonraki aşamada neler yaptığını anlatırsa çok yardımcı olur.

Bu şekilde geldi.
Son düzenleme: