Merhaba arkadaşlar ANC 2025 saat farkından dolayı şuanda başlamış bulunmakta.Katılan arkadaşlar 6 Ekim'in sonuna kadar gözlemelerini ekleyebilir.Bu süreçte bir kaç kuralı hatırlatmak istiyorum ki herhangi bir sorun ile karşılaşmayın
-Sadece belirtilen tarihler arasında gözlemleriniz gözükecektir.(3-6 Ekim)
-Hayvan bahçesi gibi kapalı alanlarda çekilen gözlemler sayılmayacak.
-Kedi,köpek ve insan gözlemleri sayılamayacak.
-Gözlemlerinize Tarih ve Konum girmek zorundayız.(Doğrulanabilir gözükmez ise projeye düşmez)
-Ekili bitkiler yani suni ortamda yetiştirilmiş bitkiler(Saksı Bitkileri) sayılmayacaktır.Bunlar dışında tüm bitkileri ekleyebilirsiniz.
-Ek olarak projeye manuel olarak gözlemlerinizi eklemenize gerek yok.Yukarıdaki söylediğim şartları sağlarsanız otomatik gözükecektir.
-Son olarak gözlemlerimizdeki organizmalar anlaşılır olsun.
Herkese bol şans diliyorum.Umarım telefon ve makinelerinizin hafızaları dolar.Beğendiğiniz gözlemlerinizi bu konunun altına atarsanız projeye katılmamış arkadaşlarda görmüş olurlar.Bir sorun ile karşılaşırsanız bana ulaşabilirsiniz.

-Sadece belirtilen tarihler arasında gözlemleriniz gözükecektir.(3-6 Ekim)
-Hayvan bahçesi gibi kapalı alanlarda çekilen gözlemler sayılmayacak.
-Kedi,köpek ve insan gözlemleri sayılamayacak.
-Gözlemlerinize Tarih ve Konum girmek zorundayız.(Doğrulanabilir gözükmez ise projeye düşmez)
-Ekili bitkiler yani suni ortamda yetiştirilmiş bitkiler(Saksı Bitkileri) sayılmayacaktır.Bunlar dışında tüm bitkileri ekleyebilirsiniz.
-Ek olarak projeye manuel olarak gözlemlerinizi eklemenize gerek yok.Yukarıdaki söylediğim şartları sağlarsanız otomatik gözükecektir.
-Son olarak gözlemlerimizdeki organizmalar anlaşılır olsun.
Herkese bol şans diliyorum.Umarım telefon ve makinelerinizin hafızaları dolar.Beğendiğiniz gözlemlerinizi bu konunun altına atarsanız projeye katılmamış arkadaşlarda görmüş olurlar.Bir sorun ile karşılaşırsanız bana ulaşabilirsiniz.