Amatör Bir Başlangıç

ilhanZYBK

Larva
Üye
Bir tane küçük su şişesini boşalttim,tabanini peçeteyle kapladim.Şişeye küçük delikler açtım hava alması için.Sonra pamuğu nemlendirip koydum.Çok amatörce biliyorum ama elimden gelen bu.Şimdi sizlerden istediğim başka ne yapabilirim kralicemin yaşamsi için.Şimididen teşekkürler🙏

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Test tüpü temin edebilirsiniz. Pet şişede nemi ayarlamak zor olur.

I-Mende

Yumurta
Üye
Bir tane küçük su şişesini boşalttim,tabanini peçeteyle kapladim.Şişeye küçük delikler açtım hava alması için.Sonra pamuğu nemlendirip koydum.Çok amatörce biliyorum ama elimden gelen bu.Şimdi sizlerden istediğim başka ne yapabilirim kralicemin yaşamsi için.Şimididen teşekkürler🙏
Mesela bir şırınga alıp ondan bir testtüpü yapabilirsin. Şuan için en iyi yapabileceğin şey o

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam o çok geçici bir yöntem ya. Yani işçiler çıkmadan test tüpüne vs. aktarmanız gerekiyor. Yaşaması için bunu yapmalısınız.

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim.Besin konusunda ne kullanabilirim acaba şimdilik tek kralicem var.
Cinsi neydi kraliçenizin? Claustral ise besin vermenize gerek yok işçiler çıkana kadar. Semi claustral ise un kurdu, yumurta beyazı gibi protein içerikli besinler verebilirsiniz.