Barkın' ın yaptığı bir yem vardı . Haşlanmamis yumurta beyazı ile balı karistiriyordu , köpek yemi , kediler için yaş mama var deneyebilirsinSelamlar, kraliçe ile birlikte 15 işçili bir Lasius kolonim var ve eve un kurdu alamıyorum. Bildiğiniz alternatif yemler var mı?
ve kaç günde bir besleme yapmalıyım internette okudum protein zehirlenmesinden ölebiliyorlarmış, şimdiden çok teşekkürlerlasius kolonisi yumurta beyazı tavuk eti balık eti seviyor benimkiler deneyebilirsiniz
4 günde bir besleyebilirsiniz işçi ve larva sayısı arttıkça beslemeyi 3 e indirebilirsinizve kaç günde bir besleme yapmalıyım internette okudum protein zehirlenmesinden ölebiliyorlarmış, şimdiden çok teşekkürler
aç kalmazlarmı okadar süre ballı su ile takviye etsem ? Ben hergün ballı su veriyorum4 günde bir besleyebilirsiniz işçi ve larva sayısı arttıkça beslemeyi 3 e indirebilirsiniz
Her gün ballı su vermek zarar verir koloniye. Ballı su haftada 2 kere yeterlidir.aç kalmazlarmı okadar süre ballı su ile takviye etsem ? Ben hergün ballı su veriyorum
Bence 4 daha mantıklı tabi ben boostlamak için messorlarda hergün un kurdu yada dubia veriyorum fakat sizin beslediğiniz tür protein zehirlenmesi maruz kalabilir o yüzden 4 günde bir dedimBeslemeyide haftada 2 kere yapabilirsin. Aç kalmazlar merak etme.
2 günde bir demedim ki? Haftada 2 kere dedim.Şimdi dikkat ettim 15 işçili bir koloni için 3 günde bir daha iyi olur yada arkadaşın dediği gibi 2 günde bir de olur
Pardon yanlış anlamışım zaten 3 günde bir beslediği zaman da aynısı oluyor o zmn sıkıntı yok2 günde bir demedim ki? Haftada 2 kere dedim.
haftada en az 1 max 5 kez besleme yapın ben micro un kurdu (0,5-1 cm) arası 3 kez besleme yapıyorum ve ertesi gün yemezler yada kurudu ise alıyorum mite vs karşı korumak için ballı yada şekerli suyu da haftada 1 yada nadiren 2 kezlasius kolonisi yumurta beyazı tavuk eti balık eti seviyor benimkiler deneyebilirsiniz