Alternatif Yemler

Ozan34

Yumurta
Üye
Selamlar, kraliçe ile birlikte 15 işçili bir Lasius kolonim var ve eve un kurdu alamıyorum. Bildiğiniz alternatif yemler var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Selamlar, kraliçe ile birlikte 15 işçili bir Lasius kolonim var ve eve un kurdu alamıyorum. Bildiğiniz alternatif yemler var mı?
Barkın' ın yaptığı bir yem vardı . Haşlanmamis yumurta beyazı ile balı karistiriyordu , köpek yemi , kediler için yaş mama var deneyebilirsin

muhsinkaan

Yumurta
Üye
lasius kolonisi yumurta beyazı tavuk eti balık eti seviyor benimkiler deneyebilirsiniz

shockwave

Yumurta
Üye
Beslemeyide haftada 2 kere yapabilirsin. Aç kalmazlar merak etme.

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Beslemeyide haftada 2 kere yapabilirsin. Aç kalmazlar merak etme.
Bence 4 daha mantıklı tabi ben boostlamak için messorlarda hergün un kurdu yada dubia veriyorum fakat sizin beslediğiniz tür protein zehirlenmesi maruz kalabilir o yüzden 4 günde bir dedim

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Şimdi dikkat ettim 15 işçili bir koloni için 3 günde bir daha iyi olur yada arkadaşın dediği gibi 2 günde bir de olur

muhsinkaan

Yumurta
Üye
lasius kolonisi yumurta beyazı tavuk eti balık eti seviyor benimkiler deneyebilirsiniz
haftada en az 1 max 5 kez besleme yapın ben micro un kurdu (0,5-1 cm) arası 3 kez besleme yapıyorum ve ertesi gün yemezler yada kurudu ise alıyorum mite vs karşı korumak için ballı yada şekerli suyu da haftada 1 yada nadiren 2 kez