Bir koloniye kedi maması bir koloniye balık yemi bir koloniye ikisini birden verdim ilgilerini ölçüyorum. Kedi mamasına olan ilgileri balık yemine olan ilgilerinden daha fazla duruyor şu an. Dokuz balık yemi paketini kontrol ettim hepsi bitkisel kökenli proteine sahip önemi var mı bilmiyorum ama hayvansal kökenli protein olması gerektiğini düşünüyorum. Kırmızı olanlar balık yemi kahverengi olan kedi maması. Kedi mamasının hayvansal kökenli protein içerdiğini söyledi satın aldığım kişi. Bir paket içinde değildi.
10dk sonra kontrol ettim balık yemine iki kolonide de ilgi sıfıra inmiş ancak diğer iki kolonide kedi mamasına ilgi devam ediyor ancak ikisinde de kedi mamasını büyük boyutlu işçiler koparmaya çalışıyor. Muhtemelen sert olduğu için zor tüketiyorlar. Toz haline getirip vermediğim koloniye vereceğim bakalım küçüklerde ilgi gösterecek mi
10dk sonra kontrol ettim balık yemine iki kolonide de ilgi sıfıra inmiş ancak diğer iki kolonide kedi mamasına ilgi devam ediyor ancak ikisinde de kedi mamasını büyük boyutlu işçiler koparmaya çalışıyor. Muhtemelen sert olduğu için zor tüketiyorlar. Toz haline getirip vermediğim koloniye vereceğim bakalım küçüklerde ilgi gösterecek mi
Ekli dosyalar
Son düzenleme: