fantezi aramaya gerek yok, un kurdu veya dubia fln yeterli, zararlı olabilirYağmur sonrası sümüklü böcekler ve kurtlar çıktı. Bunları kaynar suda öldürüp karıncalara versek yerler mi?
Eğer şehirden uzak kırsal alanlarda yaşıyorsan olabilir şehirde ilaçlama olabilir.Yağmur sonrası sümüklü böcekler ve kurtlar çıktı. Bunları kaynar suda öldürüp karıncalara versek yerler mi?
Ben kurutulmuş artemia ile besliyorum akvaryumcularda bulabilirsinYağmur sonrası sümüklü böcekler ve kurtlar çıktı. Bunları kaynar suda öldürüp karıncalara versek yerler mi?
Kurutulmuş artemia toz şeklinde olur nasıl besliyorsunuz ? Kurutulmuş gammarus olabilir mi kastettiğiniz.Ben kurutulmuş artemia ile besliyorum akvaryumcularda bulabilirsin
Ifacık toz şeklinde evet artemiaların kabuğunun eritilmiş hali 7-8 işçili kolonime çay kaşığı ucu ile veriyorum 2-3 günde bitiriyorlarKurutulmuş artemia toz şeklinde olur nasıl besliyorsunuz ? Kurutulmuş gammarus olabilir mi kastett
Transfer konusunda bilgili misiniz? Ben yeniyim 2. Transferim bir işçi yumurtayı aldı karşı tüpe götürdü yerleştirdi 10-15 dakika içinde geri döndürdü sadece bir yumurta hareket ettirildi bir bilginiz var mı?Sağolun bazı arkadaşlar gibi boş bir yazı yazmak yerini alternatif bir yol onermissiniz teşekkür ederim
Öncelikle söyledikleri boş değil en mantıklı olan her koloni kuru yem kabul etçek diye bir şart yok diyelim ki kabul etti sadece kuru yem ile götüremezsin. Hasatçı tür beslemeyeceksen en azından un kurdu alman zorunlu.Sağolun bazı arkadaşlar gibi boş bir yazı yazmak yerini alternatif bir yol onermissiniz teşekkür ederim
Size demedimki ayrıca bu konuya yazılan mesajlara bile demedim aşırı alıngan davranıyorsunuz ve neredeyse her konuda böyle kelimeler kullanıyorsunuz uslubunuza dikkat edinKarıncalar doğada ne yiyorsa o ile beslenmeli, boş konuşmuyorum, her gün balık yemi yemiyorlar. en az 3 çeşit canlı yem sağlanmıyorsa messor dışı türlere bakılmamalı. canlı yem alamıyorsanız ankara canlı yemden sizin için 500 adet un kurdu, morio kurdu ve dubia hamam böceği alabilirim 3-4 çeşit canlı yeminiz olur en az 3-4 ay gider eziyet etmemiş olursunuz
Nemli bölgeye yumurta koyuyorsa gayet normal bir davranış yeni yumurtanin olduğu temiz tüpe ışık geçirmeyen bir kağıt ile sarın transfer 1-2 gün jcerisinde tamamlanırTransfer konusunda bilgili misiniz? Ben yeniyim 2. Transferim bir işçi yumurtayı aldı karşı tüpe götürdü yerleştirdi 10-15 dakika içinde geri döndürdü sadece bir yumurta hareket ettirildi bir bilginiz var mı?
Bende protein içerikli balık yemi var versem yerler miIfacık toz şeklinde evet artemiaların kabuğunun eritilmiş hali 7-8 işçili kolonime çay kaşığı ucu ile veriyorum 2-3 günde bitiriyorlar
Bi deneyin bilemem bende hen artemia hem proteinli Lepistes yemi kabul ettiler ama genelde nemde dolayı çaabuk küflenirler o yüzden sık sık temizlemelisinBende protein içerikli balık yemi var versem yerler mi
Dikkat edilecek birşey yok, Doğru bakamıyorsan hobiyi yapmana gerek yok, Doğru yem sağlayamadığın sürece eziyet etmiş olursun. Alıngan davranmak ne demek araştırın benceSize demedimki ayrıca bu konuya yazılan mesajlara bile demedim aşırı alıngan davranıyorsunuz ve neredeyse her konuda böyle kelimeler kullanıyorsunuz uslubunuza dikkat edin
Bu Konuya atılmış bu cümleden tabiki benden bahsedilmiş olarak düşünürüm, başka konudan bahsediyorsan Başka konudaki bazı arkadaşlar diyebilirsin.Sağolun bazı arkadaşlar gibi boş bir yazı yazmak yerini alternatif bir yol onermissiniz teşekkür ederim
Cidden doğada ki karıncaların 3 çeşit steril, besleyici yemlerle mi beslendiklerini düşünüyorsunuz?Dikkat edilecek birşey yok, Doğru bakamıyorsan hobiyi yapmana gerek yok, Doğru yem sağlayamadığın sürece eziyet etmiş olursun. Alıngan davranmak ne demek araştırın bence,
Bu Konuya atılmış bu cümleden tabiki benden bahsedilmiş olarak düşünürüm, başka konudan bahsediyorsan Başka konudaki bazı arkadaşlar diyebilirsin.
ben 4 farkli hamam boceği, cırcır, çekirge, bufalo kurdu, un kurdu, morio kurdu, un kurdu böceği, bufalo kurdu böceĝi, ile besliyorum, arkadaş en azından gerekli proteini verebilsin diye teklif ettim ödeyip göndermeyi kabul etmediCidden doğada ki karıncaların 3 çeşit steril, besleyici yemlerle mi beslendiklerini düşünüyorsunuz?
Tetramorium caespitumEkli dosyayı görüntüle 30884
Merhaba konuyla alakasız ama benim böyle bir kolonim var 29 haziran istanbulda buldum cinsi türü nedir acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 30885