Alt türü geçtim tür tespitini nasıl yaptınız?Ekli dosyayı görüntüle 48200Ekli dosyayı görüntüle 48201Ekli dosyayı görüntüle 48202Ekli dosyayı görüntüle 48203
Dışardan bulduğum prensesi ekledim ve kraliçe ile anlaşıyorlar. Prenses yumurta taşıyor sanırım. İkiside messor ama alt türleri farklı. Alt tür farklılığından sorun olur mu? Ve koloni uzun süredir majör üretmiyor.
Cins olarak aynı ama tür olarak ayak renkleri vücut boyları abdomen uzunluğu ve büyüklüğü... ikisinede )kraliçeye prensese) aynı resimdeki işçiyi ekledim bir kraliçe onu kabul ederken diğeri etmedi ve bu prenses ile o işçinin ayak renkleri aynı fakat kraliçenin ayak renkleri farklı.Alt türü geçtim tür tespitini nasıl yaptınız?
Bunlar aynı tür olduğu anlamına gelmez. Lakin kabul ettiyse kurcalamaya gerek yok.Cins olarak aynı ama tür olarak ayak renkleri vücut boyları abdomen uzunluğu ve büyüklüğü... ikisinede )kraliçeye prensese) aynı resimdeki işçiyi ekledim bir kraliçe onu kabul ederken diğeri etmedi ve bu prenses ile o işçinin ayak renkleri aynı fakat kraliçenin ayak renkleri farklı.