Hayırlı olsun yeni kraliçenizYeni aile üyemiz camponotus sanctus. Yaklaşık 1 hafta önce elime geçti yumurtlamayınca tüpü daralttım sonraki gün yumurtlamış.
Ekli dosyayı görüntüle 63983
Hayırlı olsun yeni kraliçenizYeni aile üyemiz camponotus sanctus. Yaklaşık 1 hafta önce elime geçti yumurtlamayınca tüpü daralttım sonraki gün yumurtlamış.
Ekli dosyayı görüntüle 63983
Teşekkürler hocam.Hayırlı olsun yeni kraliçeniz
Anladım hocam teşekkürler.Korkmanıza hiç gerek yok. Camponotus türlerinin salgıladığı asitler, Formica türleri kadar güçlü değildir. Bu nedenle kendilerine ya da kolonilerine karşı bir tehlike oluşturmazlar. Yani endişelenmenize gerek yok 😅 (Tabii özel olarak güçlü asit salgılayan bir tür değilse 😄)"
Tamam hocam yine de ben acmayım yumurta vb yemesin.Şuana kadar çok fazla Camponotus kolonim ve kraliçem oldu. Hiçbirinde böyle bir olay yaşanmadı. Yaşanacağını da düşünmüyorum.
neden?Formica için üzüldüm. Bu arada eğer un kurdu ile şekeri aynı gün veriyorsanız büyük sıkıntı hocam.
Yanlış hatırlamıyorsam Cihan__ hocam verilmemesi gerektiğini söylemişti.neden?
Sindirim sorunları yaratabilir.neden?
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.Yanlış hatırlamıyorsam Cihan__ hocam verilmemesi gerektiğini söylemişti.
O zaman anlatabilir misiniz?Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
Protein ve karbonhidratı karıştırmamanız gerek ama aynı gün ayrı ayrı verebilirsiniz.O zaman anlatabilir misiniz?
Ben de öyle olmadığını hatırlıyorum, direkt aynı gün verilmesi de sıkıntı yaratabiliyor diye hatırlıyordum. Hata bende de olabilir.Protein ve karbonhidratı karıştırmamanız gerek ama aynı gün ayrı ayrı verebilirsiniz.
İkisi karışırsa diğerini de sindirmeden birini sindiremiyorlar. Aynı gün verirseniz kendileri seçer.Ben de öyle olmadığını hatırlıyorum, direkt aynı gün verilmesi de sıkıntı yaratabiliyor diye hatırlıyordum. Hata bende de olabilir.