Albopilosum stresi

yuhi

Yumurta
Üye
Merhaba belki ben abarttım ama l1 tarantulam(Albopilosum) 'ı bugün çok strese soktum çünkü torfun altına girmiş ve bende korkup aradım, torfu falan çıkarttım neyse bu yüzden strese soktum sorum şu stresten nasıl çıkartırım rahat bir şekilde şimdiden teşekkürler

theby

Yumurta
Üye
hayvan ztn huzursuz olduğu için torfun içine girmiş tarantula beslemek kus yada hamster beslemeye benzemez canlıyı 1 hafta bırakın sessiz sıcak bir ortama siz stresini alamazsınız rahat bırakın o atar zaten. sling canlılarda kazma eylemide görülebiliyor zaten. canlıyı 1 hafta hiç kontrol etmeyin nemlendirmesini uygun yapın 1 hafta sonra bakın yada 5 gün sonra yapın çok farketmez. sık sık kontrol ederseniz canlı yem yemez ve küçücük kalır. Bir daha rahatsız etmeyin yoksa yem yemez sizde kafaya takarsınız vs vs.

yuhi

Yumurta
Üye
hayvan ztn huzursuz olduğu için torfun içine girmiş tarantula beslemek kus yada hamster beslemeye benzemez canlıyı 1 hafta bırakın sessiz sıcak bir ortama siz stresini alamazsınız rahat bırakın o atar zaten. sling canlılarda kazma eylemide görülebiliyor zaten. canlıyı 1 hafta hiç kontrol etmeyin nemlendirmesini uygun yapın 1 hafta sonra bakın yada 5 gün sonra yapın çok farketmez. sık sık kontrol ederseniz canlı yem yemez ve küçücük kalır. Bir daha rahatsız etmeyin yoksa yem yemez sizde kafaya takarsınız vs vs.
Hepsini biliyorum şuan evde küçükler varda bende onlar acaba aldı oynadı fln.sonrada hayvan kaçtı zannettim

theby

Yumurta
Üye
canlıyı küçük çocukların ulaşamayacağı bir yere koyun hem canlı gereksiz strese girmez hemde yaşamına devam edebilir. sessiz ve sıcak bir ortam olmasına dikkat edin.