Alabileceğim canlı önerisi

TheSavitar18

Yumurta
Üye
Egzotik Hayvan Beslemeye Çok İlgim Var Şuanda Elimde 2 Adet Tarantula 1 Tane Messor Kolonim Ve 3-4 Gün Sonrada Elime Ulaşacak 4 Tane Dev Afrika Salyangozu Var Ama Biraz Daha Hobinin İçine Girmek İstiyorum Ama Bu Konuya Ayırabileceğim Maddi Bölüm Çokta Büyük Değil Bana Masrafı Az Olan Ama Bakımı Zevkli Olan 1-2 Öneride Bulunurmusunuz

emre9293

Majör
Üye
Egzotik Hayvan Beslemeye Çok İlgim Var Şuanda Elimde 2 Adet Tarantula 1 Tane Messor Kolonim Ve 3-4 Gün Sonrada Elime Ulaşacak 4 Tane Dev Afrika Salyangozu Var Ama Biraz Daha Hobinin İçine Girmek İstiyorum Ama Bu Konuya Ayırabileceğim Maddi Bölüm Çokta Büyük Değil Bana Masrafı Az Olan Ama Bakımı Zevkli Olan 1-2 Öneride Bulunurmusunuz
Bazı hobiciler pet olarak Madagaskar tıslayan hamam böceği besliyor bakımı kolay diye biliyorum.

Hasancık

Majör
Üye
Ben Corn Snake önerebilirim. Bence, beslemesi en keyifli canlılardan biri olabilir.

Evisaer

Pupa
Üye
Anolis carolinensis alabilirsin istersen eğer elinde bir tane Terrarium varsa sadece lamba alman gerekir. Anolisler çok pahalı değiller.

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Bildiğiniz Alabiliceğim Bir Yer Varmıdır
Birde Bakım Konusunda Önerdiğiniz Türkçe Bir Kaynak
Ankara Nudo akvaryum getirtti diye biliyorum. Oraya bir sorun. Ankaradan gitmeyecek olsam benim de aklımda vardı.

Evisaer

Pupa
Üye
Bildiğiniz Alabiliceğim Bir Yer Varmıdır
Birde Bakım Konusunda Önerdiğiniz Türkçe Bir Kaynak
Almak konusunda ben bir yerler bilmiyorum ne yazık ki. Bakımı konusunda önerdiğim bir yer yok çünkü Türkçe kaynaklarda benim denk geldiklerimde genelde herkes farklı bir bilgi yazmış. Birisi morio kurdu yemez sadece böcek yer demiş diğeri böcekle birlikte morio kurdu da verebilirsiniz demiş. Birisinin verdiği dereceler ile diğeri tam uyuşmuyor. Söyledikleri besin takviye süreleri de farklı bu yüzden açıkçası İngilizce veya Almanca kaynaklara bakmanız sizin için daha iyi olur.

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye