Akvaryumu yeniden kurmak istiyorum

onurdenizgezenn

Yumurta
Üye
Akvaryumumu yeniden kurmak istiyorum ama balıkları alacak bir tankım yok balıkları başka nereye aktarabilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

waynhen

Nanitik
Yardımsever
Üye
Güzel temizlenmiş bir kova olur. Bizim büyükçe bir akvaryum vardı onu temizlerken önce kovayı güzelce kimyasal katmadan sıcak suyla yıkardık, sonra su doldurup koyardık. Sende eğer evde öyle temiz olduğunu bildiğin bir kap varsa yıka iyice sonra koy. Zaten uzun süre kalmayacağı için ayarlarsın o arada. Hava motorunu takıp yine kovaya sabitle tabi. Biz bu şekilde yapardık.
Sevgilerle☺️

onurdenizgezenn

Yumurta
Üye
Güzel temizlenmiş bı kova olur.Bizim büyükçe bı akvaryum vardı onu temizlerken önce kovayı güzelce kimyasal katmadan sıcak suyla yıkardık sonra su doldurup koyardık.Sende eğer evde öyle temiz olduğunu bildiğin bı kap varsa yıka iyice sonra koy.Zaten uzun süre kalmayacağı için ayarlarsın o arada.Hava motorunu takıp yine kovaya sabitle tabi.Biz bu şekilde yapardık.
Sevgilerle☺️
Aslında benim demek istediğim şuydu; her şeyiyle beraber yeniden kurmak istiyorum. Kumu olsun bitkisi olsun vs. en az 1 hafta suyun oturmasını beklemem gerekiyor onun için kovada dayanabilirler mi bilemedim.

waynhen

Nanitik
Yardımsever
Üye
Aslında benim demek istediğim şuydu her şeyiyle beraber yeniden kurmak kumu bitkisi vs en az 1 hafta suyun oturmasını beklemem gerekiyor onun için kovada dayanabilirler mi bilemedim
Hmm anladım büyük kapsamlı olacak baya. O zaman bilemiyorum hocam. Ama yine koyacağınız yerde çok farklı olmayacak yani bı kap içine koymanız gerekecek.Yani hafif geniş bı kovaya veya leğene koyup su motorunu takarsanız sorun olmaz galiba.Tabii yine emin değilim.

onurdenizgezenn

Yumurta
Üye
Hee anladım büyük kapsamlı olacak baya.O zaman bilemiyorum hocam.Ama yine koyacağınız yerde çok farklı olmayacak yani bı kap içine koymanız gerekecek.Yani hafif geniş bı kovaya veya leğene koyup su motorunu takarsanız sorun olmaz galiba.Tabii yine emin değilim.
Bende emin değilim bakalım düşeneceğim.

lordqne

Pupa
Üye
Aslında benim demek istediğim şuydu her şeyiyle beraber yeniden kurmak kumu bitkisi vs en az 1 hafta suyun oturmasını beklemem gerekiyor onun için kovada dayanabilirler mi bilemedim
Bir leğene su doldur pipo filtre tak ısıtıcı koy ben öyle yapmıştım.