Akvaryumu nasıl otobüsle götürürüm

mys23

Larva
Üye
Nerabalar sivasta küçük bir akvaryum var tanıdığımın Sivas'a geldim onuda alıp götürcem Elazığ'ya otobüslen gidicem size sorum akvaryumu sağlam olması için neyle kaplamalıyım nasıl paketlemeliyim bir fikri olan varsa söylerse sevinirim

58aka

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Nerabalar sivasta küçük bir akvaryum var tanıdığımın Sivas'a geldim onuda alıp götürcem Elazığ'ya otobüslen gidicem size sorum akvaryumu sağlam olması için neyle kaplamalıyım nasıl paketlemeliyim bir fikri olan varsa söylerse sevinirim
Balıkları poşetle. akvaryumuda balonlu naylonla kapla iyice kapla hic belli olmaz valla otobüse.

Herba

Larva
Üye
Otobüslerde ön kapının yanında ufak bir bagaj daha vardır emanetleri vs koyarlar. Muavine akvaryum olduğunu söylerseniz zaten oraya alacaktır güzelce sararsanız da pek bir şey olacağını sanmıyorum. Havalı poşet vs kullanabilirsiniz, elinizde yoksa havlu kağıtları buruşturup streçle sararsanızda işinizi görür muhtemelen