Eğer akvaryum silikonuysa hiçbir sorun olmaz. Normal silikonsa ölümlerin yaşanması ihtimal.Karıncaları koyacağım akvaryumun kenarları cam silikonu ile kaplı, bunları almazsam karıncalara bir zararı dokunur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 68275
hicbir fikrim yokta kolay kolay kesilmiyor nasıl kapatabilirimEğer akvaryum silikonuysa hiçbir sorun olmaz. Normal silikonsa ölümlerin yaşanması ihtimal.
üstünü akvaryum silikonuyla tekrar kapatsamEğer akvaryum silikonuysa hiçbir sorun olmaz. Normal silikonsa ölümlerin yaşanması ihtimal.
Üstünü akvaryum silikonu ile kapatıp onun üstüne de pamuk koyup kağıt bant atarsanız olabilir diye düşünüyorum.hicbir fikrim yokta kolay kolay kesilmiyor nasıl kapatabilirim
üstünü akvaryum silikonuyla tekrar kapatsam
teşekkür ederimÜstünü akvaryum silikonu ile kapatıp onun üstüne de pamuk koyup kağıt bant atarsanız olabilir diye düşünüyorum.
Çirkin bir görüntü oluşur.Üstünü akvaryum silikonu ile kapatıp onun üstüne de pamuk koyup kağıt bant atarsanız olabilir diye düşünüyorum.
Silikonu çıkarıp akvaryum silikonu ile yapıştırın.hicbir fikrim yokta kolay kolay kesilmiyor nasıl kapatabilirim
üstünü akvaryum silikonuyla tekrar kapatsam
Evet görüntü çirkin olur ama silikonu çıkarırken gözünden kaçan 1 mm bile karıncalara risk.Çirkin bir görüntü oluşur.
Silikonu çıkarıp akvaryum silikonu ile yapıştırın.