Akvaryum

dogukan_aydn

Yumurta
Üye
Sanırım ısıtıcı ve bitkiler için zeminde lav kırığı kullanmamışsın her ikisini de kullanmanda fayda var. balık yerleştirmeye gelince de ben bitkili akvaryumumu kurduğumda 1 hafta dahi beklememiştim ama bazen sorunlar yaşayabilirsin 2 hafta gayet ideal bence su da oturmuş olur.

Wark

Larva
Üye
Bende ilk başlarda öyle diyordum 😁😁 ama maalesef döngü tam oturmuyor, siz en azından 4 hafta bekleyin
Akvaryum nasıl olmuşsizce
Sanırım ısıtıcı ve bitkiler için zeminde lav kırığı kullanmamışsın her ikisini de kullanmanda fayda var. balık yerleştirmeye gelince de ben bitkili akvaryumumu kurduğumda 1 hafta dahi beklememiştim ama bazen sorunlar yaşayabilirsin 2 hafta gayet ideal bence su da oturmuş olur.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
İç filtre yerine şelale filtre daha iyi olacaktır diye düşünmekteyim.

Algos2I2

Yumurta
Üye
Herkese selam Ekli dosyayı görüntüle 21731akvaryumu bugün kurdum eksiği falan var mı lepistes beslicem ve balıkları ne zaman yerleştirim
eğer üretim düşünüyorsan iç filtre ya da çekim yapan her hangi bir filtre kullanmanı önermiyorum yavrular için sorun olabilir pipo filtre kullabilirsin ayrıca çevrende balık bakan bir arkadaşın dostun varsa onun filtresindeki süngeri sıkınca çıkan suyu akvaryuma eklersen 1 2 gün beklemen yeterli hatta ben eklemeden sadece 1 gün bekledim ama dinlenmiş su kullanmıştım tabi yine beklemekte fayda var