Herkese merhaba, öncelikle Düzenlemiş olduğum akvaryum yarışmasına katılan herkese teşekkür ederim. Gördüm ki çoğu kişi akvaryum hobisinde kayda değer hatalar yapmıyor, bu beni sevindirdi. Direkt konuya girerek ilk üçü açıklamak istiyorum. @Utgea , @ahmetteke , @SkySea53 Tebrik ederim. Birazdan aşağıya ilk üçün akvaryumlarını ve açıklamalarıyla ayrı mesajlar olarak atacağım. Oy vermek istediğiniz mesajı beğenmeniz yeterlidir fakat oylama yaparken dikkat etmemiz gereken birkaç konu olduğunu düşündük, bunlar aşağıda maddeler halinde yazmakta.
1) Yarışmaya katılanlar hariç 1 hafta içerisinde foruma katılmış olan üyelerin oyları sayılmayacaktır.
2) Birden fazla akvaryuma oy verenlerin oyları sayılmayacaktır.
3) İlk üç istediği kişiye oy verebilir.
4) Oylama 26/07/23 saat 20.00 tarihinde sona erecektir. Bu tarihe kadar oylarınızı kime verdiğinizi değiştirebilirsiniz.
5) Akvaryumların sadece görselliklerine bakmanız yeterlidir. Bu sebeple herkesin oyunu beklemekteyiz.
1) Yarışmaya katılanlar hariç 1 hafta içerisinde foruma katılmış olan üyelerin oyları sayılmayacaktır.
2) Birden fazla akvaryuma oy verenlerin oyları sayılmayacaktır.
3) İlk üç istediği kişiye oy verebilir.
4) Oylama 26/07/23 saat 20.00 tarihinde sona erecektir. Bu tarihe kadar oylarınızı kime verdiğinizi değiştirebilirsiniz.
5) Akvaryumların sadece görselliklerine bakmanız yeterlidir. Bu sebeple herkesin oyunu beklemekteyiz.