Akvaryumunda dev saz ve adını tam olarak bilmediğim 3 tür daha besliyorum. Şu an tabanda kum kullanıyorum. Elimde lav kırığı da var. Sizce hangisini seçmeliyim?
Elimde 4 kg silis kum var , 6 kg de lav kırığı var. Akvaryum 100 litre. Akvaryumdaki balıkları farklı bir tanka alıp değişikliği yapıyorum. Şu değerleri normal seviyeye gelince de balıkları tekrar akvaryuma koyuyorum.Kullandığınız kumun markası, çeşidi, kalınlığı, elinizde ne kadar olduğunu ve lav kırığının kalınlığı ve elinizde ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca hali hazırda oturmuş tankdaki kumu nasıl çıkartıp yenisini eklemeyi düşünüyorsunuz?
silis kumda bitki gelişimi pek iyi olmuyor. Eğer lav kırığı kalın değil, inceyse onu kullanmanızı öneririm.Elimde 4 kg silis kum var , 6 kg de lav kırığı var. Akvaryum 100 litre. Akvaryumdaki balıkları farklı bir tanka alıp değişikliği yapıyorum. Şu değerleri normal seviyeye gelince de balıkları tekrar akvaryuma koyuyorum.
Teşekkürler, iyi günler.silis kumda bitki gelişimi pek iyi olmuyor. Eğer lav kırığı kalın değil, inceyse onu kullanmanızı öneririm.